Osztrák foci

201-es szorzón is fogadhatunk Szoboszlaira, de a 4,50-es odds bőven játszható

megosztom

Pár hete még azt gondolhattuk, hogy ez a meccs dönthet a bajnoki címről Ausztriában, azonban a linzi gárda idő közben megrogyott. A Salzburgban Szoboszlai Dominik parádézik, a magyar játékos góljára egyre kevesebbet fizetnek az irodák.

Bár a szezon elején a legtöbben - köztünk jómagam is - készpénznek vették, hogy a Salzburg újabb bajnoki címet szerez Ausztriában, a LASK Linz együttese teljesen másképp gondolkozott. Az elmúlt 2-3 évben fokozatosan fejlődő linzi csapat a kényszerszünet előtt négy ponttal vezette a bajnokságot a Red Bull előtt és mivel a télen a salzburgiak eladták legjobb góllövőjüket, bizony benne volt a pakliban, hogy letaszítják a trónról a bikákat. 

Csakhogy aztán a LASK egészen végzetes hibát vétett. Mint ismert, a klubnál megszegve a karantén időszak szabályait csoportos edzést tartottak, amire az osztrák szövetség alaposan begurult és hat pont levonással sújtotta a csapatot. Ez már önmagában a bajnoki címbe kerülhetett volna, hiszen így a fór elolvadt, de úgy fest komolyabb károkat okozott ez a fejekben, hiszen az újraindulás óta a LASK mindössze egy pontot tudott szerezni a három meccs alatt, amit a 3/3-as mérleget produkáló Salzburg köszönt is szépen. 

[3287734] 2020-06-14 19:30:00 Salzburg - LASKx;5

A vasárnapi rangadónak már úgy vágnak neki a csapatok, hogy a Salzburg 11 pontos előnyben van a LASK-kal szemben, mostanra pedig nem is a linzi gárda, hanem a Rapid lett az első számú üldöző. A bécsiek lemaradása is hét pont, így a Salzburg címvédése innen már gyakorlatilag készpénznek vehető. 

Szoboszlai a Salzburg legjobb formában lévő focistája

Szoboszlai Dominik szárnyal és ezt a bukmékerek is látják, de nem tudják? 

A Salzburg magyar válogatott játékosa nagyot ment a héten, miután a szerdai bajnoki mérkőzésen egy félidő három gólt rámolt be a Sturm Graz hálójába. Ez volt Szoboszlai negyedik gólja az újraindulás óta, emellett gólpassza is van már, szóval valósággal berobbant a tavasz második felébe a magyar fiú. Jó szereplésének köszönhetően ismét erősödnek a pletykák a távozásáról, az Unibet jóvoltából pedig már fogadhatunk is Szoboszlai következő csapatának kilétére. 

A vasárnapi meccsen természetesen minden magyar szurkoló Szoboszlai teljesítményére kíváncsi. A 19 éves középpályás alighanem kezdő lesz a meccsen, hiszen kiváló formában van, a szerdai találkozón pedig csak 1 órát töltött a pályán. 


>>>REGISZTRÁLOK A 22BET-RE ÉS KÉREM A 35 000 HUF ÜDVÖZLŐ BÓNUSZT<<<


A netes fogadóirodáknál tudunk is fogadásokat kötni Dominik teljesítményére, pontosabban a góljaira. Ha a meccs folyamán bármikor a kapuba találna, az jelenleg 3.40-es szorzót fizetne, viszont ha kettő netán újra három góllal terhelné meg az ellenfél hálóját, azzal már valósággal bankot lehetne robbantani. 

Szoboszlai a grazi meccs után önbizalomtól telve nyilatkozott a magyar sajtónak és azt mondta, hogy még a mostaninál is többre képes és többet is akar mutatni. Ezek alapján egy Salzburg-győzelem összekombinálva egy Szoboszlai-góllal 4.50-es szorzóért egészen baráti. 

{"headTitle":"Salzburg - LASK Linz ","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-06-14 19:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Szoboszlai bármikor gólt szerez","odds":"3.40","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"},{"eventTitle":"Szoboszlai legalább két gólt szerez","odds":"26.00","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"},{"eventTitle":"Szoboszlai legalább három gólt szerez","odds":"201","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"},{"eventTitle":"Szoboszlai gólt szerez és nyer a Salzburg","odds":"4.50","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"}]}
[3287734] 2020-06-14 19:30:00 Salzburg - LASKx;
22bet

 

megosztom