Tipp

Bloggerünk 1,85-ös szorzójú tippje vasárnap délutánra

Két boldog csapat játszik egymással vasárnap délután Szerbiában, a topolyai csapat a bajnokot fogadja.

Két forduló maradt hátra a szerb bajnokságból, így nagyon sok kérdés már el is dőlt déli szomszédainknál. Az már fordulókkal korábban biztos volt, hogy a Crvena zvezda megnyerte a bajnokságot, de a hétközi kupadöntővel - amire ült ajánlott tippünk is - az is eldőlt, hogy a negyedik helyen álló Topolya a nyáron megpróbálkozhat az Európa Liga selejtezőjével. 

Mondani sem kell, hogy mekkora siker ez a vajdasági klub számára, hiszen néhány évvel ezelőtt, amikor a harmadosztályban sínylődött, kevesen mertek álmodni ilyen lehetőségekről. 

A helyzet tehát az, hogy két nagyon boldog és elégedett csapat játszik vasárnap délután egymással. Az eredménynek különösebb tétje már nincs, ugyanakkor pici rivalizálás azért elvárható a csapatoktól. 

Erre alapozta tippjét legaktívabb bloggerünk, bjani55 is, aki a tőle szokásos módon elemezte végig a statisztikákat. Bloggerünk arra a következtetésre jutott, hogy nem lesz gólszegény a találkozó, és végül egy kombinált fogadási típussal 1.85-ös szorzón küldte játékba a délutáni tippjét. 

Ha kíváncsi vagy a tippre, látogass el a blogra vagy a fórumra, ha pedig úgy gondolod, véleményezd is a választást! 

[3060781] 2020-06-14 16:30:00 TSC Backa Topola - FK Crvena Zvezdax;