NB I

Win or go home - ha nem nyer a Loki, hatalmas lépést tesz az NB II felé

  • varin

A Puskás Akadémia ellen nincs más opciója a Lokinak, kizárólag a három pont.

Egymást érik a pofonok Debrecenben, a Loki 5 fordulóval a bajnokság vége előtt favoritja a kiesésnek. A Paks hajrábeli egyenlítésének köszönhetően már két egység a hátránya Kondás Elemér csapatának a 10. helytől, ha pedig nem tudják legyőzni Bódiék szombaton hazai pályán a Puskás Akadémiát, akkor a helyzetük szinte már kilátástalanná válik.

{"headTitle":"Debrecen-Puskás Akadémia","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-06-13 19:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Debrecen","odds":"2.75","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"},{"eventTitle":"Döntetlen","odds":"3.15","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"},{"eventTitle":"Puskás Akadémia","odds":"2.4","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"}]}

A Debrecen játéka Újpesten sem volt jó, a lilák megérdemelt és nagyon sima győzelmet arattak a hajdúságiak felett, szinte egyetlen olyan pillanat sem volt, hogy azt érezhettük, összejöhet az egyenlítés a vendégeknek. Az akarat persze megvolt, egyértelműen elszántan léptek pályára a piros mezesek, de az együttes védekezéséről mindent elmond, hogy Simon Krisztián fejesgólt tud szerezni a maga 176 centijével.

Kondás egyértelműen elmondta, hogy játékban és fejben is rendet kell rakniuk, mert minden fronton problémák vannak a csapatnál. A csapat szériája ráadásul minden képzeletet alulmúl, kilenc meccs alatt egyetlen győzelem és 21 bekapott gól.

A Puskás Akadémia viszont verhető ellenfélnek tűnik a DVSC számára, hiába van a felek között 12 pont és 7 hely különbség. Hornyák Zsolt csapata a visszatérés óta 4 pontot szerzett, de a játékuk azért egyik 90 perc alkalmával sem volt lenyűgöző. A Kaposvárt például csak egy hosszabbításbeli góllal tudták legyőzni, ami a Kövesd botlása miatt komoly lépés volt a bronzérem felé.

Az elmúlt években igen vegyes eredményeket hoztak össze a felek, de idén a Puskás dominál a maga négy pontjával. Az biztosan kijelenthető, hogy a szurkolók teljes mellszélességgel kiállnak kedvenceik mellett, Újpesten is több száz szurkoló és remek hangulat fogadta a Lokit, így buzdításból szombaton sem lesz hiány.

A fogadóirodák viszont Debrecenben is favoritnak hoztak ki a Felcsútot, amely a tabella alapján érthető, a valós tudás és a motiváltság alapján viszont kevésbé. Tény, hogy a Loki nagyon gyenge, tény, hogy a védelme NB II-es szintű, de az is, hogy a szurkolói nyomás hathat pozitívan Bényeiékre, illetve el kell jönnie annak a meccsnek is, amikor minden befelé pattan a kapufáról. Mindezek fényében mi bízunk a Loki sikerében, a közel 1.70-es szorzónk pedig akkor is hoz profitot, ha a 3 pontot végül senki sem kapja meg.

{"headTitle":"Debrecen-Puskás Akadémia","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-06-13 19:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Debrecen +0.25","odds":"1.68","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"}]}
[3080458] 2020-06-13 19:00:00 DVSC - Puskás Akadémiax;