Portugál foci

5-szörös underdogra fogadunk a portugál PL-ben

Két remek szériában lévő csapat találkozik a Belenenses-Guimaraes-en, csodálkozunk is a nagy oddskülönbségen.

Zajlik az edzésmunka a lisszaboni együttesnél. Fotó: Belenenses Twitter

Csütörtökön mindenki árgus szemekkel követi majd a spanyol La Liga folytatását, de a szomszédban is rendeznek két bajnokit. A korábbi mérkőzéseikből láthatjuk, hogy korrekt formában lévő együttesek csapnak össze és úgy érezzük, hogy a bukmékerek kicsit lenézik a hazaiakat.

{"headTitle":"Belenenses-Guimaraes","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-06-11 20:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Belenenses","odds":"4.80","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"},{"eventTitle":"Döntetlen","odds":"3.50","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"},{"eventTitle":"Guimaraes","odds":"1.72","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"}]}

A Belenenses nagyon rosszul futott a szezon első felében és a vezetőség éppen ezért edzőváltást eszközölt januárban. A váltás remekül sikerült, Petit mester azóta stabilizálta a helyzetet és elkormányozta a kieső helyek közeléből közeléből seregét. A csapat az utóbbi 5 Primeira Liga-találkozón nem talált legyőzőre és ezekből négy alkalommal gólt sem kapott. A kényszerszünetről egy Aves elleni 2-0-s győzelemmel tért vissza és önbizalommal teli várhatja a csütörtöki összecsapást.

Belenenses#por-belenenses#5

A Guimaraes célkitűzése komolyabb jóval, hiszen az EL-helyeket szeretnék elcsípni. Ivo Vieira fiainak nem jött jól a pihenő, ugyanis három meccses győzelmi szériában voltak, bár nem sikerült rosszul a visszatérés, hiszen a negyedik helyen tanyázó Sportingot 2-2-re tartották otthon. Pár kihagyó nehezíti a helyzetet - Pedro Henrique, Wakaso és Andre Andre is sérült, Amoah pedig eltiltott.

A formákat elnézve tehát közel egálra áll a csapat, bár vegyük figyelembe, hogy  a Belenenses gyengébb csapatok ellen marad veretlen. Mindenesetre a Guimaraes elleni utóbbi 8/10 meccsén sem kapott ki a lisszaboni együttes, amely a vártál szerintünk szorosabb eredményt hozhat, akár komoly meglepetést okozva. A védelmi stabilitást mindenképp Petit számlájára írhatjuk, ezzel a tippel pedig csak akkor buknánk, ha legalább kettővel kikapnának, viszont rengeteg forgatókönyv a mi malmunkra hajthatja a pénzt.

{"headTitle":"Belenenses-Guimaraes","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-06-11 20:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Belenenses +1 (ÁH)","odds":"1.59","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"}]}
[3096910] 2020-06-11 20:00:00 Belenenses - Vitoria de Guimaraesx;