Spanyol foci

65 százalék az esélye, hogy a Barca nyeri a bajnokságot - íme az oddsok

megosztom

Végre folytatódik a La Liga, mi pedig megvizsgáltuk a végső győztes piacát, ahol a tabellához hűen a Barcelona vezet.

Vajon melyik gigász örülhet a végelszámolásnál? Fotó: Youtube

Spanyolországban is kezd újraindulni az élet, így hosszú várakozást követően a La Liga és La Liga 2 is folytatódhat júniusban. Az élvonal csütörtökön egyből egy pazar párosítással, a sevillai derbivel tér vissza, hétvégén pedig a Barca Mallorcára látogat, a Real Madrid pedig a Eibarral csap össze.

Tudtad? 
Az Unibet TV-n az összes La Liga mérkőzés élőben megtekinthető, mobilról és táblagépről egyaránt.

Amint azt a cikkünk alján található tabellán is láthatjuk, Messiék előnye mindössze két pont a Királyi Gárdával szemben, amely a március elején 2-0-s győzelmet aratott az El Clásicón. Igen ám, de az értékes pontokat Zidane legénysége egyből "elherdálta", mivel a szünet előtti utolsó találkozón 2-1-es vereséget szenvedett a Betistől. A katalánoknak is jól jött pauza, ugyanis a BL-ben a Napoli vendégeként elért 1-1-et a Madrid elleni zakó, majd egy gyengécske 1-0-s győzelem követett a Sociedad ellen.

A kétpontos előny nem életbiztosítás és további aggodalomra adhat okot, hogy Messi hetek óta combsérüléssel küszködik. A bukik, ahogyan azt már megírtuk, ennek ellenére toronymagas favoritnak hozták ki őket a hétvégi újranyitó meccsen, kíváncsian várjuk a fejleményeket, hiszen Sétien állítja, hogy az argentin zseni startra kész állapotban van.


>>>REGISZTRÁLOK AZ UNIBETRE ÉS KÉREM A 20.000 HUF KEZDŐ BÓNUSZT ÉS A 3.000 HUF EXKLUZÍV INGYENES FOGADÁST!<<<


Az   szorzói alapján kijelenthetjük, hogy a két gigász levesébe már nem köphet bele senki a maradék 11 fordulóban. A Barca előny 11 egység a Sevillával, 12 az Atléticóval szemben, ez pedig tény, hogy behozhatatlannak tűnik az üldözőknek. Benzemáéknak ugyanakkor még aligha harangoztak, hiszen a két pontot egy kör alatt is le lehet radírozni, de ennek ellenére a buki úgy gondolja, hogy a végelszámolásnál 65%, hogy a Barca örülhet majd. 

Szerinted ki nyeri a La Ligát?

 

 

 

 

{"headTitle":"La Liga győztes 2019/20","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-06-11 20:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Barcelona","odds":"1.54","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"},{"eventTitle":"Real Madrid","odds":"2.40","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"},{"eventTitle":"Atlético Madrid","odds":"251.00","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"},{"eventTitle":"Sevilla","odds":"251.00","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"}]}
299432
megosztom