NB I

A kupagyőztes ellen fogadunk - tipp a fővárosi derbire

  • varin

A Honvéd megpihenhet, megtették, amit megköveteltek a szurkolók, az Újpestnek viszont nyernie kell.

Elégedetten dőlhet hátra Pisont István és a Honvéd-tábor, a Kispest megnyerte szerda este a Magyar Kupát, így pedig mehetnek az Európa Ligába. A vörös-feketék szombaton este Újpestre látogatnak, ahol valószínűleg nem bánják, hogy a serleg a XIX. kerületbe került, hiszen így vélhetően nőttek az esélyeik az oly' fontos 3 pont begyűjtésére.

{"headTitle":"Újpest-Honvéd","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-06-06 21:05","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Újpest","odds":"2.3","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Döntetlen","odds":"3.3","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Honvéd","odds":"3.1","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}

Mint az alighanem mindenki számára ismert, Nebojsa Vignjevics munkáját közel egy évtized után megköszönték a liláknál, helyét Predrag Rogan vette át, aki motivált, harcos Újpestet ígért. Kell is az új impulzus a IV. kerületbe, hiszen Vignjevics köztudottan nem ápolt igazán jó viszonyt olyan kulcsemberekkel, mint például Zsótér Donát vagy Litauszki Róbert. A hangulatjavulásnak pedig pontokban is meg kell mutatkoznia, hiszen az Újpestet jelenleg csak a jobb gólkülönbsége tartja a vonal felett, ám ha a Paks pontot szerez Mezőkövesden, akár a 11. pozícióban is találhatja magát a lila-fehér sereg.

A Honvédnál érthető módon még a kupamámor tüzében égnek a játékosok, és mivel sem az esetleges bronzérem, sem pedig a kiesés réme nem fenyegeti Lanzafaméékat, nem számíthatunk igazán lelkes Kispestre. Az egyetlen játékos, akinek valószínűleg fontos a találkozó, éppen az olasz fenegyerek, aki szeretne ismét gólkirály lenni, ám úgy tűnik, Radó András személyében kihívóra talált.

[3080269] 2020-06-06 21:05:00 Újpest - Honvédx;10

Az elmúlt évek eredménysorát böngészve láthatjuk, a papírforma eredmény a 0-0 vagy 1-1, ugyanis a felek nem csak rengeteg döntetlent játszanak, de a gólok is csak alig potyognak. Most viszont nemigen hibázhat az Újpest, ezt a meccset be kell húzniuk, ez pedig egy fáradt Honvéd ellen nem tűnik megoldhatatlan feladatnak hazai gyepen. Ráadásul ha ismételten nem tudnak győztest avatni a 90 perc alatt, feltett tétünket akkor sem bukjuk el.

{"headTitle":"Újpest-Honvéd","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-06-06 21:05","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Újpest DNB","odds":"1.72","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}
[3080269] 2020-06-06 21:05:00 Újpest - Honvédx;