Darts

Többek között egy 2.50-es oddsba fektetünk

  • Cesc18
megosztom

A PDC Home Tour ugyan véget ért, ám így sem maradunk darts nélkül a hétvégére, ugyanis a WDF krémjének kiírt Remote Darts League a végjátékához közeledik.

Szombaton az alapszakasz utolsó előtti fordulójára kerül sor, amely rettentően sok izgalmat tartogat, hiszen borzasztó nyitott a csata a rájátszást érő helyekért. 
 


Jelenleg így fest a tabella lényegi része, mint látható, Thibault Tricole, Larry Butler és David Cameron már lejátszotta mind a 15 mérkőzését. Előbbi kettő jelenleg rájátszást érő helyen áll, ám szinte biztos, hogy a 18 pontjuk nem lesz elegendő a hétfő esti fináléhoz. Mögöttük ugyanis felsorakoznak azon játékosok, akik még csak 12 mérkőzést játszottak, a lemaradásuk pedig mindössze 1-2 pont. 

Szombaton a Jon O'Shea, Richard Veenstra, Joe Chaney, Justin Thompson alkotta kvartett méri össze a tudását. Ahogyan a Home Tour esetében, itt is mindenki mindenkivel játszik az est folyamán.

O'Shea-nek és Veenstrának nagyon jó esélye van a négy közé kerülni, az eddigi 12 mérkőzésükön csak két-két vereséget számlálnak. Ugyan pontban Chaney-nek és Thompsonnak sincs nagy lemaradása, de azért tőlük komoly bravúr kellene, hogy megcsípjék a rájátszást. 

Mire fogadjunk?

O'Shea és Veenstra meccsével indul az est, aminek utóbbi a favoritja. Könnyű dolga azonban nem lesz a rutinos hollandnak, mert az ír dartsos jó formának örvend és tömegben fel tudja venni vele a kesztyűt. A kiszállózás lehet a kulcs, ami azért Veenstránál szokott döcögni. Egy szó, mint száz, kifejezetten szoros meccset várunk és úgy véljük, hogy kijátsszák a maximum 10 leget - erre 1.90-szeres pénzért cserébe fogadhatunk. 

O'Shea főszereplője lesz a másik tippünknek is, miután a Thompson elleni oddsokkal nem tudunk azonosulni. A bukik az ausztrált hozták ki favoritnak, ami meglepő, hiszen legutóbb nem igazán dobott jól és ebből a négyesből ő áll a leggyengébben. Véleményünk szerint, ha az ír jó formája kitart, akkor a hátsó pálya ellenére is elviheti a két pontot ezen a meccsen. 

{"headTitle":"Remote Darts League","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-06-05 22:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"John O'Shea - Richard Veenstra: 9.5 leg felett","odds":"1.90","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Justin Thompson - John O'Shea: V","odds":"2.50","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}

>>>REGISZTRÁLOK A BET365-RE A H3WIN BÓNUSZKÓDDAL ÉS KÉREM A MAX 15.000 HUF FOGADÁSI KREDITET!<<<

A bet365 fogadási krediteket ad a feljogosító befizetésed értékében (max. 15.000 Ft.). A kredit tét nem része a nyereménynek. Feltételek, időhatárok és kivételek. +18

megosztom