Bundesliga

Kivégzésre készülnek Gulácsiék

  • Tomihmv
megosztom

Gyakorlatilag csak és kizárólag a különbség a kérdés a Leipzig-Paderborn német bajnokin.

Gulácsiék magabiztos sikert arathatnak. - Fotó: twitter.com/dierotenbullen

Alighanem a hétvége egyik legegyértelműbb mérkőzését rendezik meg a Red Bull Arénában szombat kora délután, amikor is a Lipcse a Paderbornt fogadja.

A vendégek ugyanis a liga leggyengébb keretével rendelkeznek, ami hűen tükrözi a szereplésüket, hiszen totál utolsók, így biztosra vehető, hogy jövőre ismét a másodosztályban futballoznak.

Mindemellett a formájuk sem túl acélos, hiszen az újrakezdést követően három remivel nyitottak, amelyek közül maximum a Hoffenheim elleni számít bravúrnak, aztán vasárnap 6-1-re (!) kaptak ki otthon a Dortmundtól úgy, hogy az első gólt az 54. percben kapták...


>>>REGISZTRÁLOK A BETCLIC-RE A HATHAROM BÓNUSZKÓDDAL ÉS KÉREM A 20.000 HUF INGYENES FOGADÁST!<<<


Ezzel szemben a harmadik helyezett Leipzig két bajnokin nyolc egységet szerzett, ami lehetett volna több is, hiszen idegenben remekeltek, de hazai pályán eddig csak remikre voltak jók Gulácsi Péterék, viszont ezúttal viszont nagy jó esélyük van arra, hogy megtörjön a jég.

Ugyan nagyon úgy fest, hogy Werner az idény végén távozik, ami papíron összezavarhatja a csapat legjobb játékosának a fejét, de mivel profi futballistáról beszélünk, így ez nem tényező. Az viszont igen, hogy Halstenberg letöltötte eltiltását, így elfoglalhatja helyét a védelemben, ami ismét acélos lehet a hazaiaknál.

Ősszel ugyan csak egy góllal, 3-2-re tudtak nyerni a lipcseiek, de gyorsan tegyük hozzá, hogy a 26. percben már 3-0-ra vezettek, aztán kiengedtek, köszönhetően annak, hogy egy roppant komoly BL-meccsen voltak túl. Most csak erre a találkozóra kell fókuszálniuk, ráadásul hétközi mérkőzésük sem lesz, így akár ki is végezhetik az ellenfelüket, főleg úgy, hogy ezen a meccsen nem bukhatnak pontokat.

Az eddig elhangzottakat figyelembe véve, illetve látva azt, hogy milyen méretű minőségbeli különbség van a felek közt, azon a véleményen vagyunk, hogy Gulácsiék könnyedén megcsinálhatják a bukmékerek által egálra húzott -2-es (európai hendikep) határt is, vagyis simán nyerhetnek minimum három góllal.

{"headTitle":"Leipzig - Paderborn","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-06-06 15:30","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Leipzig -2 (európai hendikep)","odds":"1.90","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"286"}]}
[3081628] 2020-06-06 15:30:00 RB Leipzig - Paderbornx;
megosztom