Darts

Íme tippjeink a Home Tour utolsó estéjére

  • Cesc18
megosztom

Pénteken a PDC Home Tour utolsó estéje következik, melynek végén bajnokot avatnak.

42 csoportküzdelmet követően már csak négyen vannak versenyben az első PDC Home Tour-címért. A bajnoki csoportba Nathan Aspinallnak, Gary Andersonnak, Jonny Claytonnak és Jelle Klaasennek sikerült bejutnia, tehát közülük kerül ki a végső győztes. A lebonyolítás ugyanaz lesz, mint a korábbi napokban, mindenki játszik mindenkivel és a legjobb lesz a bajnok. 

PDC Home Tour, döntős csoport    
Kezdés Mérkőzések 1 2
20:30 Nathan Aspinall - Jelle Klaasen 1.29 3.40
21:00 Gary Anderson - Jonny Clayton 1.44 2.63
21:30 Jelle Klaasen - Jonny Clayton 2.12 1.66
22:00 Nathan Aspinall  - Gary Anderson 1.80 1.95
22:30 Gary Anderson  - Jelle Klaasen 1.35 3.00
23:00 Jonny Clayton - Nathan Aspinall  2.63 1.44

A bukmékerek úgy kalkulálnak, hogy a két top 10-es dartsos, Aspinall és Anderson között dőlhet el a végső győzelem. Rájuk közel azonos oddsot kínálnak, míg az erősorrend harmadik helyén Clayton áll, a legesélytelenebbnek pedig Klaasent tartják. 

{"headTitle":"PDC Home Tour, végső győztes","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-06-05 20:30","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Nathan Aspinall","odds":"2.50","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"},{"eventTitle":"Gary Anderson","odds":"2.62","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"},{"eventTitle":"Jonny Clayton","odds":"5.50","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"},{"eventTitle":"Jelle Klaasen","odds":"7.50","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"}]}

Nehéz lenne vitatkozni az Unibet számaival, bár a walesi neve mellett egy alacsonyabb szorzót is el tudnánk képzelni, hiszen fantasztikus formában játszik. Noha tegnap kikapott Aspinalltól, de egy végletekig kiélezett meccset játszottak és nem mellesleg az est végén az angol riválisa elé verekedte magát a tabellán. Összességében egyébként mindketten varázslatosan játszottak és egy brutálisan nehéz csoportból sikerült továbbjutniuk. 

Andersonnak és Klaasennek messze nem kellett a legjobb játékát nyújtania, ugyanis sem Dave Chisnall, sem pedig Mike De Decker nem járatta őket csúcsra. A hollandtól például 90-es átlag sem kellett, hogy legyőzze őket...Klaasen éppen ezért számít sötét lónak, nem tudni, hogy jelenleg ennél van-e több benne, hiszen nem igazán volt tesztelve a Home Tour során. 

A kétszeres világbajnok skót viszont már megmutatta az oroszlánkörmeit. Emlékezhetünk, hogy a legjobb 32 között Luke Humphries ellen dobott parádésan, míg két napja Chizzy ellen varázsolt. 

A motivációval senkinél nincs probléma, ha már eljutottak idáig, akkor mind a négyen meg szeretnék nyerni. Gary például úgy fogalmazott, hogy akárcsak a Phil Taylor-trófeát, ezt is jó lenne elsőként megnyerni. Aspinall és Clayton is reménykedik egy újabb jó teljesítményben, míg Klaasent részben az is motiválja, hogy a torna elején csalással vádolták meg. Ha megnyerné, az elég ütős válasz lenne. 

Mire fogadjunk?

Papíron Aspinall és Klaasen meccse a legegyértelműbb, ezzel indul majd a bajnoki csoport küzdelmei. Előbbi tegnap nagyon elemében volt és bízunk benne, hogy sikerül átmentenie a formáját a mai napra, akkor ugyanis a kiszemelt tippünk nem nagyon foroghat veszélyben. Ami nem más, minthogy Aspinall legyőzi Klaasent és a legmagasabb kiszálló is az ő nevéhez fűződik majd. The Asp brutálisan erős az egy triplás 100 feletti kiszállókban, amiből a Home Tour során bőven adott ízelítőt. A holland viszont ebben nem annyira csillogott a sorozat alatt, még ha időnként meg is tudott villanni.

Az egyik legkomolyabb adok-kapokra Anderson és Clayton meccsén kerülhet sor. Mindketten kegyetlenül tolják a két triplás köröket és az est elején valószínűleg még nem is lesznek annyira feszültek, hiszen egy botlás után még van lehetőség a javításra. Szerintünk egy borzasztó kiélezett csatát vívnak majd, amin nüanszok dönthetnek. 

{"headTitle":"PDC Home Tour, döntős csoport","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-06-04 20:30","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Aspinall - Klaasen: Aspinall nyer és ő dobja a legmagasabb kiszállót","odds":"1.75","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"},{"eventTitle":"Anderson - Clayton: 9.5 leg felett","odds":"1.98","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"}]}

>>>REGISZTRÁLOK AZ UNIBETRE ÉS KÉREM A 20.000 HUF KEZDŐ BÓNUSZT ÉS A 3.000 HUF EXKLUZÍV INGYENES FOGADÁST!<<<

megosztom