NB I

Évek óta vártunk, hogy erre fogadhassunk az NB I-ben - MEGKAPTUK!!

  • varin
megosztom

Gólszerzős piacok és lapos fogadások a Mennyeiben? Immáron ezt is megkaptuk!

Ha csak egy fogadási piacot kívánhattunk volna, amelyre még nem lehetett pénzt tenni a magyar bajnokik kapcsán, teljesen egyértelmű, hogy mi lett volna. Évek óta könyörgünk, hogy hadd lehessen a nívósabb bajnokságok mellett az NB I-ben is fogadni a gólszerzőkre és a sárga lapok számára. Végre valahára most a fohászunk megértő fülekre talált, imáink meghallgattattak, ezt pedig köszönjük szépen a    -nek. Azt viszont nem ígérjük, hogy a hibás oddsokra nem csapunk majd le! :)

Fotó: fradi.hu

Partnerirodánk az újrainduló NB I minden mérkőzésére kínál gólszerzős és lapos fogadásokat, amelyeket korábban még soha, egyetlen bukméker sem mert bevállalni. Természetesen több opcióra is rakhatunk pénzt, így például arra, hogy ki szerzi az első gólt, lő-e a játékos mesterhármast és eltolt laphatárokra is voksolhatunk.

Pontosan ezek azok a piacok, ahol a legkönnyebb megverni a fogadóirodákat, hiszen rendkívül egyszerű információelőnyhöz jutni a bukikkal szemben, különösen akkor, ha valaki nagyon jól ismeri a magyar futballt.

Szerkesztőségünk több tagja is igazi focibolond, ha az NB I-ről van szó, így várhatóan rengeteg tippel és ötlettel jelentkezünk majd, ha már a 22bet beállt a sorba a "pofonért" ezzel a parádés piaccal.

Példák a     gólszerzős fogadásaira a Ferencváros-Diósgyőr mérkőzésen:

Franck Boli bármikor gólt szerez - @2.05
Isael gólt szerez és a Ferencváros nyer - @2.88
Haris Tabakovic szerzi az első vagy az utolsó gólt - @7.00
Tokmac Nguen szerzi az első gólt - @6.50
Iszlai Bence szerzi az utolsó gólt - @17.00
Sigér Dávid 1.5 gólnál többet szerez - @21.00


>>>REGISZTRÁLOK A 22BET-RE ÉS KÉREM A 35 000 HUF ÜDVÖZLŐ BÓNUSZT<<<


Véleményünk szerint ezek azok a piacok, amelyekért nagyon megéri regisztrálni a 22bet-hez. Az NB I-es gólszerzős piacok sehol máshol nem elérhetőek és hatalmas értéket rejthetnek magukban.

Regisztrálj te is a    -re, mert biztosan sok-sok értékes tippet publikálunk majd a Hathárom oldalára a partnerirodánktól!

22bet

 

megosztom