Sportfogadás

Bombaerős logibetes tippel nyert 180 ezret nagytétes olvasónk

megosztom

Varin ajánlott, Isildur2 pedig lecsapott a lehetőségre. Íme a gyönyörű szelvények.

Mindig büszkeséggel és örömmel tölt el bennünket, ha egy fogadótársunk akár hathármas, akár logibetes ötlettel tud nagyot kaszálni, annak viszont még jobban örülünk, ha ezt olykor meg is osztjátok velünk. A Hathárom régi törzstagja, Isildur2 soha nem bánt óvatosan a tétekkel, ez pedig most egy logibetes tippnél jelentett neki 180 ezer forint profitot.

Még szerda reggel tettük közzé a Logibet vezető tippmesterének, varinnak az ingyenes tippjét, aki úgy vélte, a Paide-Flora Tallinn mérkőzés szorzói nem reálisak, hiszen szinte nincs is különbség a mérkőzés győztese és a -0.25-ös ázsiai hendikep között.

A fogadás értékéről és az észrevételről mindent elárul, hogy az 1.90-es szorzó végül 1.69-ig esett vissza a nemzetközi irodáknál.

Isildur2 viszont vélhetően élőben, még 0-0-s vagy 1-1-es állásnál érezte úgy, hogy érdemes beszállni a fogadásba, 2.30-as és 2.50-es szorzóval is megfogadta a Flora sikerét, amely végül zöldült is, hiszen a vendégek 3-1-re behúzták a meccset.

Érdemes volt tehát a Logibet masterével, varinnal tartani, hiszen szép profitot hozott ez a mérkőzés, ráadásul a tipp mindenki számára ingyenesen elérhető volt!

Próbáld ki te is a Logibetet, csatlakozz a nyerőkhöz!

 

>>> ÉRDEKELNEK A PROFI TIPPMESTEREK  TIPPJEI! <<<

 

Ha szeretnél hasonlóan értékes fogadásokkal úgy kaszálni, ahogyan Isildur2 is tette, iratkozz fel a Logibeten varinra vagy bármelyik másik tippmesterre és tanulj a profiktól!

Törzstagunknak pedig gratulálunk a gyönyörű szelvényéhez, még sok ilyet kívánunk neki!

 

Tetszett az ingyenes tippünk? Támogass minket, hogy továbbra is ingyenesek maradhassunk!

Donation
megosztom