Német foci

Közel 1.80-szoros oddsot húzunk szerdán

  • Tomihmv
megosztom

Kézenfekvő tippet találtunk erre a Bundesliga II-es találkozóra hétközben.

Otthon tarthatja a három pontot a Hannover. - Fotó: twitter.com/hannover96

Többszörösen elmaradt bajnoki mérkőzést pótolnak szerdán a német másodosztályban, amikor is a Hannover a Dresden együttesét fogadja.

Az utolsó helyezett vendégek mindössze vasárnap játszották az első bajnokijukat a restartot követően, köszönhetően annak, hogy az újrainduláskor többen is pozitív tesztet produkáltak (három játékos és az edzői stáb tagja). Mindez meglátszott a csapaton, hiszen a Stuttgart voltaképp könnyedén tudott nyerni Drezdában.


>>>REGISZTRÁLOK A 22BET-RE ÉS KÉREM A 35 000 HUF ÜDVÖZLŐ BÓNUSZT<<<


Ezúttal sem vár sétagalopp a gárdára, mivel egyrészt továbbra is kimarad egy-két alapjátékos, másrészt a jóval minőségibb csapattal rendelkező Hannover otthonába látogat. A hazaiaknak ugyanakkor nem úgy megy, mint ahogyan azt elvárták volna a szezon előtt, hiszen mindössze a 11. pozícióban állnak, és a májusi mérlegük egy győzelem, egy döntetlen, egy vereség.

Mindezek után papíron lehetne keresnivalója a Dresdennek, de ha még akar valamit a szezontól a Hannover - vagyis inkább fogalmazzunk úgy, hogy messzebb szeretne kerülni a veszélyzónától -, akkor ahhoz nyernie kell szerdán. Erre pedig minden esélye megvan, hiszen sokkal jobban játékban van, mint ellenfele, ami órási előny, ráadásul ugye bőven minőségibb csapattal is rendelkezik, így mi a hazaiakra fogadunk.

{"headTitle":"Hannover - Dresden","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-06-03 18:30","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Hannover","odds":"1.755","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"}]}
[3081904] 2020-06-03 18:30:00 Hannover 96 - Dynamo Dresdenx;
megosztom