Német foci

Fifikás megoldásra bukkantunk! - kevés kockázattal duplán nyerhetünk

  • varin

Nagyon logikus kis "kombit" állítottunk össze a Bundesliga kiesős piacára.

Öldöklő csata várható a hátralévő fordulókban, ami a Bundesliga kiesés elleni küzdelmét illeti, reálisan nézve a Mainz, a Düsseldorf és a Werder Bremen küzd majd a 15., bennmaradást érő helyért, illetve azért, hogy ne egyenes ágon búcsúzzon valamelyikük, hanem osztályozhassanak a másodosztály bronzérmese ellen. Az esélyek viszont szerintünk eléggé egyértelműek, ebből kiindulva pedig - véleményünk szerint - egy szinte kockázatmentes fogadást lehet kötni, amely akár duplán is nyerhet.

{"headTitle":"Melyik csapat esik ki a Bundesligából?","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-06-03 20:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Paderborn","odds":"1.01","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Düsseldorf","odds":"1.72","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Bremen","odds":"1.8","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Mainz","odds":"2.75","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}

Mint az ugyanis a sorsolásnál is látható, messze a Bremen naptára tűnik a legkönnyebbnek, mindemellett egy meccsel kevesebbet is játszottak, amelyet szerdán este pótolnak. A Werder a Bayern elleni biztos vereségét leszámítva csupa olyan meccsen lép pályára, ahol favoritnak tekinthető, ráadásul abban a bizonyos 32. fordulóban aligha szerez bármelyik rivális pontot.

Ugyan a brémaiak hátránya 2, illetve 3 pont az üldözöttektől, a sorsolás miatt mi azt várjuk, hogy mindkét riválist megelőzik végül, így a 15. helyen végeznek. Amennyiben viszont ez így lesz, bukni már biztosan nem fogunk, lesz lehetőségünk viszont duplán nyerni.

Az érintett csapatok sorsolása
  Bremen (25) Düsseldorf (27) Mainz (28)
24. Frankfurt (H) - -
30. Wolfsburg (H) Hoffenheim (H) Frankfurt (A)
31. Paderborn (A) Dortmund (H) Augsburg (H)
32. Bayern München (H) Lipcse (A) Dortmund (A)
33. Mainz (A) Augsburg Bremen (H)
34. Köln (H) Union Berlin (A) Leverkusen (A)

Ha ugyanis megfogadjuk a Werder két riválisának kiesését és valóban az egyikük a 17. helyen végez, máris biztos pénz üti a markunkat. Ha viszont a másik gárda könnyűnek találtatik az osztályozón egy igencsak erősnek látszó Stuttgart vagy Hamburg ellen, mindkét fogadásunk zöldül.

A lehető legrosszabb eset, hogy a Bremen végez a 17. helyen, ám ekkor is marad még egy lövésünk arra, hogy az osztályozón elhulljon a Mainz vagy a Düsseldorf pluszba mentve ezzel szelvényeinket.

Így oszd szét a tétedet a Düsseldorf (1.72) és a Mainz (2.75) között

Igencsak értékes befektetésnek tűnik ez, hiszen szinte esélyét sem látjuk annak, hogy a Bremen végez a 17. helyen, ahogyan azt az alternatívát is ki lehet zárni, hogy mondjuk az Union Berlin vagy az Augsburg esik ki.

{"headTitle":"Melyik csapat esik ki a Bundesligából?","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-06-03 20:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Düsseldorf","odds":"1.72","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Mainz","odds":"2.75","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}
299030