Darts

Anderson ismét elvarázsol bennünket? - napi tippek a Home Tourra

  • Cesc18
megosztom

Szerdán este az első elődöntős csoport küzdelmeivel folytatódik a Home Tour rájátszása.

Kedden este véget ért a Home Tour rájátszásának első szakasza és kialakult a legjobb nyolc mezőnye. A versenyben maradt játékosokat ismét két csoportba osztották, ahonnan a csoport két legjobbja jut be a döntős négyesbe. Nincs szünnap, tehát ma este már az első elődöntős kvartetten a sor, hogy megmérkőzzön egymással. 

PDC Home Tour, elődöntő - 1. csoport    
Kezdés Mérkőzések 1 2
20:30 Gary Anderson - Mike De Decker 1.28 3.50
21:00 Dave Chisnall - Jelle Klaasen 1.44 2.62
21:30 Mike De Decker - Jelle Klaasen 2.00 1.72
22:00 Gary Anderson - Dave Chisnall 1.61 2.20
22:30 Dave Chisnall - Mike De Decker 1.40 2.75
23:00 Jelle Klaasen - Gary Anderson 3.40 1.30

Az első csoportot egy skót, egy angol, egy holland és egy belga dartsos alkotja, avagy szerda este Gary Andersont, Dave Chisnallt, Jelle Klaasent és Mike De Deckert láthatjuk.

Ami az esélyeket illeti, a bukik erősorrendjében természetesen a Repülő Skót csoportgyőzelmére kapjuk a legalacsonyabb szorzót, igaz, az oddsmesterek elég eltérően szabták meg a számokat, hiszen a    1.80-at ad Andersonra, míg például az    2.38-at. Ha tehát valaki a kétszeres világbajnok csoportgyőzelmében gondolkozik, akkor érdemes az utóbbi bukinál megfogadnia, ha viszont meglepetést szimatol, akkor a bet365-öt érdemes választani, hiszen Chizzyre, Klaasenre és De Deckerre is jobb oddsot kínálnak. 

A négy játékos közül egyedül Andersonnak sikerült három győzelemmel továbbjutnia és Luke Humphries ellen olyan varázslatot mutatott, ami a sérülése előtti időszakára emlékeztetett. Csak néhány számot vennénk ki a statisztikájából, 110-es átlaggal zárt, 122-es első 9 nyilas átlaga volt és 60%-os hatékonysággal dobta meg a duplákat. Ha így játszik, akkor szinte lehetetlen legyőzni. 

Talán Chsinall lehet képes konkurálni a skóttal, de ehhez javulnia kell az angol formájának. Noha nem dobott legutóbb rosszul, hiszen stabilan 90 feletti átlagokat hozott, ám egy topformában játszó Gary ellen ennél több fog kelleni. 

Klaasen és De Decker leginkább a második hely megcsípésében reménykedhet. Igazából egyikük sem játszott olyan óriásit legutóbb. Ugyan Klaasen Peter Wright legyőzésével jutott a nyolc közé, azonban azt fontos megjegyezni, hogy a regnáló világbajnok azon a meccsen csak árnyéka volt önmagának. Ami De Deckert illeti, a belga tehetségnek a szerencsére is szüksége volt, hiszen nem a saját kezében volt a sorsa, de Alan Tabern végül kikaparta számára a gesztenyét.

Mire fogadjunk?

Az est legpikánsabb mérkőzése egyértelműen Anderson és Chisnall összecsapása lesz. Nekik azért komoly múltjuk van, kétszer is meccseltek egymás ellen az Ally Pally színpadán, illetve több major versenyen is randevúztak. Ezekből szinte kivétel nélkül a skót került ki győztesen, illetve az is jellemző a meccseikre, hogy komoly adok-kapokba torkollanak. Reményeink szerint ez most is így lesz és akkor aligha okoz majd kihívást számukra, hogy dobjanak fejenként legalább két 180-at. Erre a   -nél 2.70-es (!) oddsot kapunk, ami nem kicsit csábító. 

Amiben látunk még fantáziát, hogy De Decker és Klaasen egy overes meccset játszik majd egymás ellen. Valószínűleg amelyikük ezt a mérkőzést elveszíti majd, annak elszállnak az esélyei a továbbjutást illetően. Az eddig mutatott játékukban egyébként sem volt eddig nagy különbség, a komoly téttel megspékelve pedig pláne nüanszok dönthetnek. 

{"headTitle":"PDC Home Tour, elődöntő - 1. csoport","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-06-03 20:30","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Anderson - Chisnall: Mindkét játékos dob legalább 2 darab 180-at","odds":"2.70","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"},{"eventTitle":"De Decker - Klaasen: 9.5 leg felett","odds":"1.83","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}

>>>REGISZTRÁLOK A BET365-RE A H3WIN BÓNUSZKÓDDAL ÉS KÉREM A MAX 15.000 HUF FOGADÁSI KREDITET!<<<

A bet365 fogadási krediteket ad a feljogosító befizetésed értékében (max. 15.000 Ft.). A kredit tét nem része a nyereménynek. Feltételek, időhatárok és kivételek. +18

 

megosztom