Osztrák foci

Szép kasszát fizetne egy újabb Szoboszlai-bomba

megosztom

Szerdán rendezik az osztrák Der Klassikert, azaz a Salzburg a Rapid Wient fogadja.

Egyelőre nagyon bejött a Red Bull Salzburgnak az újrakezdés, az osztrák kirakatcsapat hétvégén Szoboszlai Dominik góljával 5-0-ra megnyerte az Osztrák Kupát, egy szövetségi döntésnek köszönhetően pedig átvette a vezetést a bajnokságban is. Mint ismert, a listavezető LASK Linz együttese a tilalom idején csoportos edzéseket tartott, ennek a szabályszegésnek pedig hatpontos levonás lett a jutalma.

Fotó: Szoboszlai Dominik Instagram

Szóval Salzburgban most nagyon süt a nap, ilyen előjelek mellett pedig a szerdai csúcsrangadónak is bizakodva vághatnak neki a bikák. A Rapid Wien Ausztria legsikeresebb klubja, jelenleg a harmadik a tabellán, lemaradása a Salzburggal szemben pedig 4 egység. Derbi lesz a javából.

{"headTitle":"Salzburg - Rapid Wien ","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-06-03 20:30","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Salzburg ","odds":"1.56","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"7"},{"eventTitle":"Döntetlen","odds":"4.72","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"7"},{"eventTitle":"Rapid Wien ","odds":"5.35","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"7"}]}

A hazai pálya ugyan nem jelent hátrányt, de mivel a meccset zárt kapuk mögött rendezik, annyit azért nem dob a latba, mint általában. Ez azért érzékelhető a bukmékerek oddsszabásán is, hiszen 1.55 környékén tudjuk kivenni a hazai kimenetelt, miközben októberben ugyanebben a felállásban csak 1.30-ért mérték a Red Bull-sikert.

A Rapid egy barátságos meccset játszott le a múlt héten felkészülés égisze alatt, a másodosztályú Horn ellen 3-0-s sikerrel melegítettek a rangadóra. A Salzburg már ugye túl van egy tétmeccsen, ami viszont komoly fórnak számít.

Ennyiért mérik Szoboszlai gólját

A magyar középpályás a kupadöntőben egy remek szabadrúgásgóllal vétette észre magát. Haaland téli távozása után Szoboszlai lett az egyik legnagyobb sztár a csapatban, a gólja után pedig tovább erősödött a szerepe a csapaton belül is. A gólszerzős piacokon is meglátszik ez, a magyar játékos gólszerzésére ugyanis már csak négyszeres szorzó környékén fogadhatunk, pedig az őszi idényben ez még inkább 6-7-szeres szorzó volt.

Fogadóiroda és fogadóiroda között azonban komoly eltéréseket fedezhetünk fel. A 22betnél például 4.32-es szorzót kapott Szoboszlai, míg az Unibetnél csak 3.75 ugyanaz az opció.

{"headTitle":"Szoboszlai Dominik bármikor gólt szerez a mérkőzésen ","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-06-03 20:30","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Igen","odds":"3.75","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"},{"eventTitle":"Igen","odds":"4.32","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"}]}

Mire éri meg fogadni?

Ebben a felállásban a Salzburg az utolsó 8 meccsből hetet meg tudott nyerni. A kupadöntőben aratott magabiztos siker szintén feléjük billenti a mérleg nyelvét. Az sem kérdés, hogy a keretek minősége is a Red Bull felé húz.


>>>REGISZTRÁLOK A 22BET-RE ÉS KÉREM A 35 000 HUF ÜDVÖZLŐ BÓNUSZT<<<


Összességében elmondható, hogy kevés tényező szól a Rapid Wien mellett, így mi ezen a meccsen a hazai győzelmet preferálnánk.

Te mire fogadnál ezen a meccsen?

 

 

 

 

[3287743] 2020-06-03 20:30:00 Salzburg - Rapid Wienx;5
[3287743] 2020-06-03 20:30:00 Salzburg - Rapid Wienx;
megosztom