NB I

Gyorsan szétverték a fogadók a Debrecen - Kaposvár szorzóit

megosztom

A Zalaegerszegtől kapott hatos után a fogadók teljesen elpártoltak a Kaposvártól. A Rákóczi pénteken a Debrecen vendége lesz.

Pénteken este a Debrecen - Kaposvár mérkőzéssel folytatódik az OTP Bank Liga. A fogadóirodák már ki is jöttek a forduló számaival, a fogadók pedig már hétfőn szétverték a Loki sikerének valamint hendikepjeinek a szorzóit.

A Kaposvár újoncként biztos kiesőnek számít, már csak a matematika tartja életben az esélyeiket. A Zalaegerszeg elleni 0-6-ra viszont nem nagyon lehetett számítani, ennél azért nagyobb ellenállást várt tőlük minden honi fogadó. Persze a mérkőzés napján már voltak előjelei a Zete kiütésének, hiszen a vendégsiker szorzója óriásit esett a kezdésre.

A hatgólos kiütés után a Kaposvár végképp elvesztette a fogadók bizalmát, amit jól mutat a szorzók esése is. A hétfő délután publikált hendikepes piacokon például néhány óra leforgása alatt szétestek az oddsok, a cikk írásának pillanatában a +/-2 gólos határ számít egál line-nek. A Debrecen -2-es ázsiai hendikep hétfő délután még 2.78-ért volt pakolható a    -nél, mostanra viszont már csak 1.88-ért rakható és a szorzók továbbra is zuhanó pályán mozognak. Íme:

 

A Debrecen-hendikep oddsának bezuhanása

A Zete elleni produkciót látva az az ember érzése, mintha a kaposvári focisták már a következő idényre készülnének. A Debrecennek viszont még nagyon is kellenek a pontok, hiszen a Loki egy pontra van a kiesést jelentő 11. pozíciótól.

Már pusztán a motivációs különbségek is indokolttá teheti a hazai kimenetelt, de a Kaposvár formáját látva még inkább a Loki felé húz az ember esze.


>>>FOGADJ A LEGJOBB ODDSOKON A PINNACLE-NÉL!<<<


A hazai sikernek mi óriási sanszot adunk, a különbség mértéke viszont kérdéses, mert arra azért nem vennénk mérget, hogy a Kaposvár minden fordulóban benyel 4-5-6 gólt.

 

Szerinted mi lesz ennek a meccsnek a végeredménye?

 

 

 

 

 

[3080271] 2020-06-05 20:00:00 DVSC - Kaposvárx;
megosztom