NB I

Mire fogadjunk, ha az egyértelmű value eltűnt?

  • varin

Ébernek kellett lenni az igazán értékes fogadáshoz a Honvéd-Lokin, de nyerhető ötlet így is akad.

Papíron középcsapatok rangadójára kerül sor vasárnap este a Hidegkuti-stadionban, ám ennél azért rosszabb jelenleg a helyzet mind a Budapest Honvéd, mind pedig a Debrecen esetében. Ha a vörös-feketék nem is, de a Loki pontszerzési kényszerben lép pályára, hiszen a körülmények balszerencsés összjátéka esetén a fordulót követően kiesőhelyen találhatják magukat Vitelki Zoltán legényei.

{"headTitle":"Honvéd-Debrecen","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-05-31 18:55","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Honvéd","odds":"2.7","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Döntetlen","odds":"3.6","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Debrecen","odds":"2.37","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}

Az optimizmus viszont jelen lehet most a Lokinál, no nem azért, mert a hajdúságiak az utolsó hat bajnokijukból ötöt elveszítettek vagy mert álomszerűen futballoztak volna az Üllői úton. Egyrészt a Loki idén még veretlen a kispesti csapat ellen, másrészt pedig a fővárosi csapatra szerdán kupadöntő vár a Puskás-stadionban, ami biztosan fontosabb most számukra, mint az, hogy a bajnokságban az 5. vagy a 8. helyen végeznek-e.

Az viszont jól látszódott, hogy a Honvéd messze van még a kész csapattól, a vörös-feketék játéka 210 percig volt igencsak feledhető az MTK ellen, és bár igaz, hogy a bírói ítéletek sem kedveztek Kukocéknak, mind a Loki, mind a Kövesd ellen jobb játékra lesznek kényszerítve.

Nem csoda azonban, hogy az oddsok elindultak felfelé. A döntőbe jutás pillatatától kezdve több, mint 7 tizedet emelkedett a Honvéd szorzója, ami azt jelenti, hogy az érték eltávozott az x2-ből és már a Loki a favorit. Viszont ez egy újabb remek bizonyítéka annak, hogy miért érdemes figyelni a szorzókat, hiszen akik éberek voltak, igencsak értékes fogadást köthettek a Debrecen ázsiai hendikepes sikerére kedden éjfél körül.

Próbáld ki te is a Logibetet, csatlakozz a nyerőkhöz!

 

Az under tippben viszont még így is találhatunk némi rést a reális és a fogadóiroda által megadott szám között. Ezen a meccsen olyan nagyon egyik fél sem esne kétségbe a döntetlen okán, hiszen a Lokinak egy fontos pont lenne, míg a Kispest számára szinte mindegy az eredmény.

A remi óvatos futballal és kevés góllal érkezhet meg, amely kiváló szorzóval kecsegtet, de tétünket még egy 2-1 vagy 3-0 esetén is visszakapnánk.

{"headTitle":"Honvéd-Debrecen","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-05-31 18:55","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"3 gól alatt","odds":"1.68","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Döntetlen + 2.5 gól alatt","odds":"5","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}
[3080260] 2020-05-31 18:55:00 Honvéd - DVSCx;