Sztártipp

Berbatov tippjeivel egy lottó árából bankot robbanthatsz - bevállalod ezt az 1320-as oddsot?

megosztom

A bolgár legenda mindössze három meccsre tippelt, ezekhez viszont igen masszív oddsok társulnak, így ha ülnek a megérzései, akkor vaskos pénz ütheti a markunkat.

Vajon mennyire ért a focihoz Berbatov?

Dimitar Berbatov azon kevés kelet-európai futballisták egyike, akik komoly nemzetközi karriert tudtak befutni nyugaton. A bolgárok már visszavonult legendája 2001 és 2006 között a Bayer Leverkusen csapatában alapozta meg hírnevét, az öt Bundesligában eltöltött éve miatt pedig a mai napig rálátása van a német bajnokság küzdelmeire.

Berbatov most kemény fába vágta a fejszéjét, hiszen arra tett kísérletet, hogy eltalálja a Bundesliga aktuális fordulójából hátralévő három meccs pontos eredményét. Íme a tippsora, amelyhez egy rövidke indoklást is mellékelt:  

 

  • Borussia Mönchengladbach - Union Berlin (vasárnap 15:30)

"A Gladbach legutóbb 0-0-t játszott a Werder otthonában, szóval most keményen meg kell tolniuk, így én a hazaiak felé húzok. Az Union a Hertha elleni komoly pofon után ugyancsak ikszelt. A hazai alakulat nagyon profi, így véleményem szerint behúzzák ezt a meccset, méghozzá 3-1 arányban"

Berbatov első tippje tehát, hogy a Mönchengladbach 3-1-re veri az Union Berlint, erre pedig a bet365 12.00-es oddsot kínál. 

 

  • Padernborn - Dortmund (vasárnap 18:00)

"A Dortmund nem veheti el a gázt, mert a Lipcse ott liheg a nyakában. Tudom, hogy ennek tudatában vannak, de a tabella alján a Paderborn is győzelmi kényszerben focizik.

Meglepetésben utazok ezen a meccsen, és azt mondom, hogy 1-1-es eredménnyel ér véget a találkozó.

Ez a meglepetés eredmény 11-szeres pénzzel kecsegtet a bet365-nél.

 

  • Köln - RB Leipzig (hétfő 20:30)

"A Lipcsének elérhető közelségben van a Dortmund, a Köln viszont biztonságos helyen áll a tabella közepén. Úgy gondolom, hogy a vendégek jobban akarják majd a győzelmet és 2-0-ra be is húzzák, még ha a visszatérés óta nem is olyan meggyőzőek."

Erre a 2-0-s Lipcse-sikerre is két számjegyű szorzót kapunk, egészen pontosan a tétünk 10-szeresét fizeti a buki.


Mint látható, külön-külön is remekül kereshetünk Berbatov tippjeivel, ám az igazán bátrak kombiban is játékba küldhetik.

Ebben az esetben, ha csak egy lottó árával, azaz 300 forinttal játsszuk meg a tippeket, akkor is 396 ezer ütheti a markunkat a   -nél.  

Te bevállalod ezt a kombit?

>>>REGISZTRÁLOK A BET365-RE A H3WIN BÓNUSZKÓDDAL ÉS KÉREM A MAX 15.000 HUF FOGADÁSI KREDITET!<<<

A bet365 fogadási krediteket ad a feljogosító befizetésed értékében (max. 15.000 Ft.). A kredit tét nem része a nyereménynek. Feltételek, időhatárok és kivételek. +18

megosztom