Német foci

Köszönjük meg ezt az oddsot a bukiknak!

  • Tomihmv
megosztom

A bukmékereknek köszönhetően igen korrekt szorzón fogadhatunk erre a német másodosztályú bajnokira.

Folytatódhat a darmstadti parádé. - Fotó: twitter.com/sv98

Pénteken két mérkőzéssel elstartol a Bundesliga II 29. fordulója, az egyik nyitómérkőzés pedig a Darmstadt-Fürth összecsapás lesz.

A hazaiaknak nem igazán jött jól a két hónapos kényszerszünet, hiszen az első hét tavaszi meccsükön nem találtak legyőzőre, sőt ezen ütközetekből négyet is megnyertek. A visszatérést követően pedig rögtön 2-0-s vereséggel indítottak a Karlsruhe otthonában, ám úgy tűnik, hogy menetközben sikerült rendet rakni a fejekben, hiszen enyhén szólva is megtáltosodtak.

A múlt hétvégén ugyanis 4-0-ra ütötték ki a St. Paulit, míg hét közben 3-1-re nyertek az Aue otthonában, így egészen az ötödik helyre jöttek fel, vagyis látótávolságba került a feljutás számukra.


>>>REGISZTRÁLOK A BET365-RE A H3WIN BÓNUSZKÓDDAL ÉS KÉREM A MAX 15.000 HUF FOGADÁSI KREDITET!<<<

A bet365 fogadási krediteket ad a feljogosító befizetésed értékében (max. 15.000 Ft.). A kredit tét nem része a nyereménynek. Feltételek, időhatárok és kivételek. +18


A Fürth egész tavasszal felemásan teljesít, hiszen egyszer bravúrsikert arat, majd a kötelező győzelmet nem tudja behúzni. Ezért sokan úgy gondolták, hogy a vendégek számára nem is baj, hogy félbeszakadt a szezon, a kihagyást követően újult erővel vágnak neki a pontvadászatnak és egy kis bravúrral az élmezőnyben zárhatnak.

Azonban ez nagyon nincs így, hiszen éppen, hogy csak döntetlenre mentették a Hamburg elleni nyitómeccsüket, majd elmaradt a Dresda elleni mérkőzésük, amit követően kedden meglepetésre hazai pályán kaptak ki az Osnabrücktől simán, 2-0-ra.

A Darmstadt tehát nem csak, hogy papíron erősebb csapatnak számít, hanem sokkal jobb formában is van, ami óriási előnyben ebben az erőltetett menetben. Mivel a bukmékereknél ez valamiért nem számít, így bőven megéri a hazaiakra fogadni -0,25-ös ázsiai hendikeppel, amire egyrészt nagyon korrekt szorzón fogadhatunk, másrészt ez a tipp csak akkor veszítene teljesen, ha a Fürth nyerni tudna.

{"headTitle":"Darmstadt - Fürth","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-05-29 18:30","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Darmstadt -0,25 (ázsiai hendikep)","odds":"1.85","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}
[3081938] 2020-05-29 18:30:00 Darmstadt - Greuther Fürthx;
megosztom