Sportfogadás

Elgondolkodtatóak ezek az új Bundesliga-piacok a Bet365-ön

megosztom

Olvasóink kedvenc irodájában immár a német élvonal aktuális fordulójának összesített gólszámára is fogadhatunk.

>>>REGISZTRÁLOK A BET365-RE A H3WIN BÓNUSZKÓDDAL ÉS KÉREM A MAX 15.000 HUF FOGADÁSI KREDITET!<<<

A világ futballszerelmeseinek és természetesen fogadóinak legnagyobb örömére futószalagon jönnek a meccsek a Bundesligában. A héten az aktuális fordulók közt mindössze egy nap szünet van, de unatkoznunk csütörtökön sem kellett, hiszen este egy első osztályú második vonalas meccs, a Stuttgart-Hamburg várt ránk, amelyre nyertes tippet tudtunk publikálni.

Németország legmagasabban rangsorolt ligájának 28. köre sem okozott csalódást és a folytatást követő harmadik kör után már nyugodtan kijelenthetjük, hogy a színvonal mit sem csökkent a korábbiakhoz képest. Az eddigiek alapján azt is láthattuk, hogy nagy változás egyik csapatnál sem történt, talán egyedül a Herthának sikerült komolyabb pozitív fejlődést mutatni. A gólok is szép számban potyognak és ezzel kapcsolatban most pár új piaccal is találkozhatunk a   -ön. 

Változatos meccseket produkált az előző kanyar. Fotó: Bundesliga Twitter

Ha kicsit jobban megvizsgáljuk a számokat, láthatjuk, hogy a kényszerszünet utáni körökben az összesített gólszám így alakult: 27, 32, majd 25 volt. Ez azt jelenti, hogy a visszatérés óta átlagban 28 gól esik fordulónként, ami 3,11-es meccsenkénti átlagnak felel meg. Sok rizikót persze nem vállalt a szigetországi buki, hiszen az egál line-t 29.5-re lőtte be, de persze az átlag csak egy dolog, sokkal lényegesebb, hogy az aktuális körben milyen várható gólszámmal végződő párosításokat rendeznek.
 

A felhozatalban még egy új típust is találtunk, amiben arra lehet fogadni, hogy melyik csapat szerzi az adott fordulóban a legtöbb gólt. Nem valami könnyű piac ez, lássuk be elég gambling-szagú, de a nagy szorzóra vadászók biztosan találnak maguknak olyat, amit téttel való ellátásra érdemesre ítélnek. Ebben a viszonylatban is a Bayern áll az élen - ha Lewandowskiék rámolják a legtöbbet, akkor @2.62-es oddson kaszálhatunk, de vannak itt megaszorzók is. Persze nem véletlen, hogy a Düsseldorf-Paderborn-Union Berlin trió kapta ezeket, hiszen az éllovasok ellen a legritkább esetben szüretelnek a "kicsik".

2020-06-01;54,54,54,54

 

bet365
megosztom