Bundesliga 2

1,63-as tippet húzunk a feljutási csúcsmeccsen

  • gb1
megosztom

A Stuttgart és a Hamburg sem folytatta valami fényesen a kényszerszünet után, óriási hatpontos összecsapás következik.

A vendéfek házi gólkirály, Kittel 11 találatnál jár. Fotó: Stuttgart Official

Parádésan lett elosztva a heti német bajnoki menetrend, hiszen csütörtökre is jutott egy nem akármilyen másodosztályú találkozó. A bukott csillagok mérkőzése hihetetlen izgalmakat ígér, hiszen a Bielefeld elhúzása révén csak egy egyenes feljutást érő hely maradt a ligában. Klasszikus hatpontos meccset játszik tehát a dobogós Stuttgart és a Hamburg és az oddsmesterek szerint is nehéz eldönteni, milyen eredménnyel zárnak majd.

{"headTitle":"VfB Stuttgart-Hamburg","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-05-28 20:30","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Stuttgart","odds":"2.26","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"},{"eventTitle":"Döntetlen","odds":"3.48","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"},{"eventTitle":"Hamburg","odds":"3.15","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"}]}
299041

Nagy kérdés, hogy mennyire segíti ki a VfB-t a hazai pálya, hiszen az idény során remekelt a Mercedes Benz Arenában. Az eddigi lehetséges 39 pontból 31-et begyűjtött a csapat, az utolsó 6/7 bajnokit pedig behúzta otthon. Legutóbb októberben szenvedtek vereséget saját gyepükön, mégpedig a Kiel ellen és azt is láthatjuk, hogy jellemzően szép számban esnek a gólok, hiszen 9/13 alkalommal overes végeredmény született.


>>>REGISZTRÁLOK A 22BET-RE ÉS KÉREM A 35 000 HUF ÜDVÖZLŐ BÓNUSZT<<<


Dieter Hecking csapata a szezon egyik legkomolyabb eredményét elérve 6-2-re nyerte az odavágót a Volksparstadion csordultig tele lelátói előtt, ám idegenben közel sem ennyire meggyőzőek. Ezzel még enyhén fogalmaztunk, hiszen 14 találkozóból mindössze 3-szor hagyták el győztesen a pályát otthonuktól távol, bár ennek ellenére plusszos (23-21) gólarányt tudnak felmutatni. Legutóbbi meccsükön a címvédő Bielefeldet is megszorongatták, de végül 0-0-s eredményre futotta csak.

A döntetlent lehet, hogy ezúttal is aláírnák az otthon briliáns Stuttgart ellen és erre komoly esély van, elég csak arra gondolni hogy 8/14 túrájuk pontosztozkodással zárult. Ezúttal az odavágóhoz hasonló nyolc találatos parádéra aligha számíthatunk, de a gólváltásra komoly esélyt látunk. A VfB zsinórban 13 bajnoki óta mindig feliratkozik a lőlapra, míg a Hamburg 50 eddigi lőtt gólja a második legtöbb a Bundesliga 2-ben. A hazaiak bosszúra éhesen várják a meccset, így biztosan nem csak a védekezésről fog szólni ez a 90 perc.

{"headTitle":"VfB Stuttgart-Hamburg","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-05-28 20:30","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Mindkét csapat szerez gólt","odds":"1.63","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"}]}
[3081922] 2020-05-28 20:30:00 VfB Stuttgart - Hamburger SVx;
megosztom