Darts

Ez a tipp kihagyhatatlan az Anderson - Humphries rangadón?

  • Cesc18
megosztom

Csütörtök este a PDC Home Tour rájátszásának harmadik felvonása következik.

Mondhatni két meglepetéseredménnyel indult a Home Tour rájátszása, hiszen sem Peter Wright, sem pedig Glen Durrant nem tudta kiharcolni a továbbjutást, helyettük Jelle Klaasen és Mike De Decker masírozott a legjobb nyolc közé. 

Csütörtökön Gary Anderson személyében egy újabb nagyágyú áll tábla elé és az elmúlt napok eredményei alapján a legnagyobb kérdés, hogy vajon a kétszeres világbajnok skót tudja-e igazolni a papírformát? Könnyű dolga aligha lesz, hiszen Luke Humphries, Nick Kenny és Jamie Lewis is komoly játékerőt képvisel. 

PDC Home Tour, 3. csoport    
Kezdés Mérkőzések 1 2
20:30 Gary Anderson - Nick Kenny 1.22 4.12
21:00 Luke Humphries - Jamie Lewis 1.49 2.55
21:30 Nick Kenny - Jamie Lewis 2.08 1.73
22:00 Gary Anderson - Luke Humphries 1.49 2.55
22:30 Luke Humphries - Nick Kenny 1.38 2.97
23:00 Jamie Lewis - Gary Anderson 3.28 1.32

Több szempontból is pikáns ez a négyesfogat. Egyrészről Kenny és Humphries egyszer már megharcoltak egymással és akkor nem kis meglepetésre előbbi került ki győztesen a párharcukból. Humphriesnak azon az estén nem is jött össze a továbbjutás, második nekifutásra viszont már könyörtelenül "filézte" ki az ellenfeleit, többek között Michael Smith-t is.

"Cool Hand"-nek tehát lehetősége van revánsot venni Kenny ellen, mint ahogyan Anderson is erre készül éppen az angol tehetség ellen. Humphries és Gary ugyanis éles meccsen találkozott már idén egymással, méghozzá a Premier League exeteri állomásán.

Azt nem lehetett mondani, hogy azon a derbin csúcsra járatták volna egymást, de mindenesetre a végén Humphries győzelmét ünnepelte az angol publikum.

Ami a továbbjutásra kínált oddsokat illeti, természetesen Anderson a topfavorit, ugyanakkor, ha Humphries úgy játszik, mint legutóbb, akkor gyorsan átalakulhatnak az esélyek. Lewis és Kenny inkább egy-egy meccsen lehet tényező, a továbbjutásuk komoly meglepetésnek számítana, annak ellenére, hogy kiváló játékosokról beszélünk.

Mire fogadjunk?

Bízunk benne, hogy Humphries ismét a szebbik arcát mutatja, ebben az esetben ugyanis elég szép oddsokat foghatunk vele. A   -nél például lehetőségünk nyílik olyanra fogadni, hogy az angol megnyeri a Lewis elleni meccsét és több 180-at dob az ellenfelénél. Erre elég jó sansz mutatkozik, miután a walesi nem egy 180 gyáros játékos, legutóbb is mindössze kettőt dobott.

Humphries viszont annál inkább tudja termelni és kifejezetten komoly adok-kapokba torkollhat az Anderson elleni rangadója. Erre a meccsre azt a fogadást szemeltük ki, hogy mindketten dobnak legalább 2 darab 180-at, cserébe pedig 2.50-szeres pénz ütheti a markunkat, ami több, mint kiváló befektetés. Az alap line erre a meccsre egyébként 5.5, tehát a bukik 5-6 180-ban gondolkoznak. Ez aligha úgy jön majd össze, hogy az egyik játékot 4-5-öt dob, míg a másik csak 1-et.

{"headTitle":"PDC Home Tour, 3. csoport","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-05-27 20:30","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Humphries - Lewis: Humphries nyeri a meccset és több 180-at dob","odds":"2.62","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"},{"eventTitle":"Anderson - Humphries: Mindkét játékod dob 2 vagy több 180-at","odds":"2.50","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"}]}

>>>REGISZTRÁLOK A 22BET-RE ÉS KÉREM A 35 000 HUF ÜDVÖZLŐ BÓNUSZT<<<

megosztom