Vélemény

Íme a látvány, ami boldoggá tesz egy (focis) sportfogadót

  • mr.blonde
megosztom

Nehéz volt kibekkelni, de végre eljött a pillanat, amikor újra a bőség zavarával szembesülünk.

Nem tudom ki hogy van vele, de már nagyon vártam ezt a pillanatot. A sportélet fokozatos leállásával óriási űr keletkezett a mindennapjaimban, amelyek csak szép lassan lehetett megtölteni tartalommal. 

Kezdetben az - nevezzük őket - egzotikus focibajnokságok még érdekesnek is tűntek. A kisebb kínálat miatt pedig adott esetben akár a szokottnál is alaposabb és részletesebb kutatómunkákra is volt lehetőség a tippek kiválasztásánál. Az is biztos, hogy rendkívül érdekes tapasztalatokat sikerült szerezni egy-egy nicaraguai vagy fehérorosz bajnoki élő streames nézésével, más nem arra jók voltak ezek az élmények, hogy még jobban megbecsüljem azt a temérdek nívós profi sporteseményt, amelyek átszövik a hétköznapjainkat. Békeidőben persze. 

Személy szerint próbáltam a magam javára fordítani az elmúlt hónapok furcsa és kényszerű helyzetét. A nem várt holtszezonban megismertem például olyan ligákat, amelyekről korábban csak névről hallottam. Sőt, továbbmegyek, egészen új sportágak felé is nyitottam, így minimális alapokat sikerült például elsajátítanom az e-sportokból vagy a virtuális sportokról. 

Számomra olykor megmosolyogtató volt bele-belepillantani az amatőr feelinget kölcsönző orosz asztalitenisz Pro League küzdelmeibe, vagy

a kanapén heverészve arra eszmélni egy kókadt szombat délután, hogy a sporttévékben videójátékokat közvetítenek a legmenőbb szpíkerek. 

Kifejezetten élveztem olykor a régi nagy meccsek ismétléseit, melyek segítségével kellemes vagy éppen nagyon kellemetlen emlékeket élhettem át újra. Így voltam akkor is, amikor hosszú évek után ismét belekóstoltam az online póker világába. Gyorsan beugrott, anno miért hagytam abba, nem vagyok a river fia, na. 

Aztán egy idő után kifulladt minden lelkesedésem és ismét belém hasított az érzés, hogy ez így mégsem igazi. 

Kattints a szelvényért!

De az élet nagy rendező, így gyorsan múlt időbe tette ezt az érzést, merthogy egyik pillanatról a másikra a lélek "szerencsére" visszalopódzott a sportvilágba. Bár a legtöbb terem- és csapatsportnak egy ideig biztosan reszeltek, és a nagy egyéni versenyek is pauzán lesznek még egy darabig, a labdarúgás feltámadt hamvaiból, ennél pedig kevés jobb hírt lehetett elképzelni egy ilyen tavasz után. Újra van mire pörögni, újra van mire fogadni. És a helyzet csak még jobb lesz. 

Egyelőre ugyan nézők még nincsenek, így a miliő messze nem ugyanaz, de nem vagyok telhetetlen, előbb-utóbb az atmoszféra is stimmelni fog.  

Jelenleg azonban ezzel a látvánnyal is bőven beérem.

Végre. 

 

Ti hogy viseltétek az elmúlt két és fél hónapot? 

 

 

 

 

 


>>>REGISZTRÁLOK A BET365-RE A H3WIN BÓNUSZKÓDDAL ÉS KÉREM A MAX 15.000 HUF FOGADÁSI KREDITET!<<<

A bet365 fogadási krediteket ad a feljogosító befizetésed értékében (max. 15.000 Ft.). A kredit tét nem része a nyereménynek. Feltételek, időhatárok és kivételek. +18

A bet365 az egyik legmegbízhatóbb fogadóiroda, amely magyar nyelvű felülettel és magyar nyelvű ügyfélszolgálattal rendelkezik. Ha érdekelnek további részletek, olvasóink véleménye és értékelése, akkor látogass el részletes bet365-terembemutató oldalunkra! 

megosztom