NB I

Lanzafame, Radó és a többiek - oddsok a magyar gólkirályra

megosztom

Nyolc teljes forduló van még hátra az OTP Bank Ligából, így a gólkirályi címért zajló versenyfutás teljesen nyitott.

A hétvégén már teljes kört rendeznek majd az OTP Bank Ligában, vagyis megkezdik a csapatok a véghajrát. A bajnokságot illetően talán egyetlen kérdés tűnik lefutottnak, ami nem más mint a Kaposvár kiesése, de ezt leszámítva a bajnoki cím, a másik kieső csapat kiléte, a dobogó sorrendje vagy a gólkirály cím még eléggé nyitottnak tűnik.

Jelen állás szerint a kispestieket erősítő David Lanzafame 11 góljával vezeti a góllövőlistát, de az olasz nyakában ott lohol szorosan a zalaegerszegi Radó András is 10 góljával. Mögöttük a fehérvári Armin Hodzic következik 9 találattal, majd következnek a 8 illetve a 7 gólos játékosok. 


>>>REGISZTRÁLOK AZ UNIBETRE ÉS KÉREM A 20.000 HUF KEZDŐ BÓNUSZT ÉS A 3.000 HUF EXKLUZÍV INGYENES FOGADÁST!<<<


Az     szorzói alapján Lanzafame elég komoly favoritja a magyar aranycipőnek, hiszen az olasz gólvágó végső sikere csak 1.65-ös szorzót fizet, míg Radó győzelme már kereken négyszeres szorzóval kecsegtet. A szorzók alapján még Hodzicnak lehet némi sansza a győzelemre, az erőrangsor negyedik helyén következő Zubkov már 10-szeres szorzót kapott a bukiktól. 

Az biztos, hogy a nyolc mérkőzés alatt még bőven lehet gólokat szerezni. Lanzafame biztosan fog is még gólt rúgni, hiszen a liga legjobb csatárai között tartják számon, ráadásul ő lövi a büntetőket is a Honvédban. 

Forrás: mlsz.hu

Radó számára nagyon nem jött jól a kényszerszünet, hiszen góljai felét a csonka tavaszi idényben szerezte. A Zalaegerszegnek nagy szüksége lenne a támadó további góljaira is, hiszen az újoncra nagyon komoly csata vár a kiesés elkerülésének érdekében. 

Hol találod ezt a fogadást?
Unibet >Sport > Labdarúgás > Végső fogadások > Magyarország

A fehérvári Hodzic képességei alapján akár le is dolgozhatná ezt a kétgólos hátrányt, csakhogy Nemanja Nikolics visszatérésével egyértelműen háttérbe szorult a bosnyák támadó. Ugyanakkor őt a nyáron el is adhatja a Fehérvár, szóval még akár is az is elképzelhető, hogy amikor úgy érzik a Vidinél, hogy a bajnoki cím már a Fradié, akkor megpróbálnak gólkirályt faragni Hodzicból, hogy aztán jó áron értékesíteni tudják őt a nyár folyamán. 

 

Szerinted kire érdemes fogadni? 

 

 

 

 

 

{"headTitle":"Gólkirályi cím nyertese 2019/2020","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-05-31 15:01","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Davide Lanzafame","odds":"1.65","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"},{"eventTitle":"Radó András ","odds":"4.00","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"},{"eventTitle":"Armin Hodzic ","odds":"5.00","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"},{"eventTitle":"Oleksandr Zubkov","odds":"10.00","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"},{"eventTitle":"David Vanacek","odds":"14.00","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"},{"eventTitle":"Budu Zivzivadze","odds":"14.00","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"}]}
unibet

 

borítókép: honvedfc.hu
megosztom