Játék

Hathárom Totóbajnokság - itt a 2. szelvény!

megosztom

Felkerültek a Hathárom Totóbajnokság 2. szelvényének mérkőzései! Mindenkinek sikeres tippelést kívánunk!

Kattints és töltsd ki a szelvényt!

Közel 500 játékos vett részt az múlt héten rajtoló Ingyenes Totóbajnokságunkon, az első hely megszerzéséhez pedig egy 10 találatos szelvény is elegendő volt. Szerencsére a futballkínálat hétről hétre erősödik, így a második szelvényünkön már egészen széles palettáról szerepelnek a mérkőzések.

A találkozók többsége a magyar NB I-ből és a Bundesligából került ki. Olyan mérkőzéseket rendeznek a hétvégén Németországban, mint a Schalke-Werder, a Wolfsburg - Frankfurt vagy Mainz - Hoffenheim, míg idehaza a Fradi a Felcsút, a Fehérvár pedig a Paks vendége lesz. Lengyelországban egy Lech Poznan - Legia Varsó csúcsrangadóval indul újra a bajnokság, de az ukrán liga is a legjobb meccsével startol, hiszen a Sahtar Donyeck a Dinamo Kijevet fogadja.

Nem állítjuk, hogy könnyű szelvényt válogatottunk össze, de hát annál izgalmasabb lesz a küzdelem! Jó tippelést és sok sikert kívánunk mindenkinek!


A heti szelvényeket minden szerdán 12:00 órakor cikk formájában is megtaláljátok a Hathármon, de a Tippjátékok/Totó aloldalon is elérhetőek lesznek természetesen. Az eredményeket is ezen az oldalon találjátok, a totóbajnokság részletes kiírását és szabályzatát pedig ITT tudjátok elolvasni! 

 

Íme tehát az második 13+1-es szelvény: 

2. Szelvény


Jó játékot és sikeres tippelést kívánunk mindenkinek!

megosztom