Bundesliga

Kedden eldől a Salátástál sorsa? - ezt várjuk mi a Dortmund - Bayernen

megosztom

A Bayern egy idegenbeli győzelemmel hét ponttal megléphet a Dortmund előtt. Szerkesztőink így látják az esélyeket.

Ha lemaradtál részletes előzetesünkről, a képre kattintva elolvashatod azt.

gb1

Ahogyan arra számítani lehetett, a bukmékerek nem bíznak semmit a véletlenre a Klassiker kapcsán. A háromesélyes szorzók és a gólos piacok is úgy lettek belőve, hogy nehéz megmondani azt, miben van az igazi érték. Persze könnyű lenne rávágni a találatok számát, hiszen az utóbbi hat bajnoki keretében megvívott BVB-FCB egyaránt 3.5-nél több gólt hozott - az átlag egészen pazar 4.83 volt.

Zárt kapu ide, pandémia oda, a hat összecsapáson berámolt 29 gól elég meggyőzőnek tűnhet az overrel szemezgetőknek, főleg, hogy a felek a folytatás óta sem álltak le. Azt ne felejtsük, hogy védekezésben a BVB egy fokkal stabilabbnak tűnik, de ha elindul az adok-kapok, általában nincs megállás.

Első ízben láthatjuk majd szemben a jelen (Lewandowski, 27 gól) és a jövő (Haaland, 10 gól) meghatározó csatárzsenijeit, ez pedig extra motivációt is adhat a feleknek. Mindezek tekintetében a 3 feletti ázsiai gólszám - amely csak akkor bukik, ha kettő, vagy kevesebb gól esik - viszonylag biztonsági fogadásnak tekinthető.

Tipp:  Gólszám - 3 felett (ÁH) @1.55    

 

varin

Nem csak azért vártam egymáshoz közelebb a szorzókat, mert történetesen a Bajorok most azonnal alászignóznák a döntetlent, vagy azért, mert a két csapat utolsó hat meccsén mindig a hazai csapat nyert, szimplán csak nem érzem, hogy ekkora differencia lenne most a felek között. Persze az üres lelátók legalább 2-3, de talán több tizedet is visszavágtak Lewáék szorzóján, de azért impozáns, amit a Borussia az elmúlt hónapokban virított.

Viszont az elmúlt években meglepően "barátságos" meccseket játszottak a felek, ritkán lépték át a 4 sárgát, noha tény, hogy szinte mindig fontos 90 perceket játszottak. A mérkőzést hivatalosan is Tobias Stieler kapta, aki átlagosan keménykezű játékvezető, de a rutinjával nincs gond, hiszen ez lesz a negyedik Klassiker, amelyet dirigál.

Tipp:  4 lap alatt @2.00    

Látogasd meg a Logibetet és nézd meg, mit tippelnek legjobb tippmesterek a mérkőzésre. Az előfizetési díj továbbra is havi 19.99 euró, amelyért minden tippmester minden tippjét megtekintheted!

mr.blonde

Mindkét csapat gond nélkül állt vissza a hosszú kihagyás után, így igazi ki-ki meccs lehet a keddi klasszikus. A képlet meglehetősen egyszerű, a Dortmund minden idegszálával azon lesz, hogy a négypontos hátrányából ledolgozzon hármat ezen a meccsen, a Bayern pedig minimum ennek a négypontos különbségnek a megtartására figyel. 

Számomra elég furcsák ezek az oddsok az 1X2-es piacokon. Az rendben van, hogy a Bayern a legjobb gárda a Bundesligában, de a Dortmund szerintem idén nincs olyan távol tőle, hogy hazai pályán 3.60-3.70-es szorzót érdemeljen. 

Ebből a gondolatmenetből számomra automatikusan következik, hogy a Dortmund +0,75-ös ázsiai hendikepben van az érték. Egyáltalán nem lepődnék meg, ha ez a döntetlennel érne véget, de legalábbis szoros végeredményt várok.  

 

Tipp: Borussia Dortmund +0,75@1.82   

Tomihmv

Óriási a tét, hiszen amennyiben a Bayern München nyerni tud vagy nem kap ki, úgy nagyon nagy valószínűséggel behúzza a bajnokságot, ha viszont a Dortmund tud diadalmaskodni, akkor izgalmas hajrá várhat ránk a Bundesligában.

Mindkét csapat jó passzban volt a leállást megelőzően, de a folytatásban sem kellett csalódnunk egyikükben sem, hiszen magabiztos sikerekkel tértek vissza a felek. A BVB keményebb ellenfelekkel nézett szembe, de a Bayern is belejött, vagyis tényleg egy jó mérkőzésre lehet számítani kedden kora este.

Attól függetlenül, hogy a vendégeknek már az iksz is elég, borítékolható, hogy nem állnak majd be bekkelni, nem ez a stílusuk, sőt szinte biztos, hogy győzelemre törnek majd, hogy eldöntsék a ligát. A hazaiaknak viszont muszáj menniük előre, éppen ezért lehet ez egy gólgazdag találkozó. Így pedig szerintem három gólt könnyedén összehozhatnak a felek, úgy, hogy menet közben mindkét fél betalál.

Tipp: Mindkét csapat szerez gólt és több, mint 2,5 gól @ 1.53    


Ti mire fogadnátok a Dortmund-Bayern München meccsen?

 

[3081609] 2020-05-26 18:30:00 Borussia Dortmund - Bayern Münchenx;
megosztom