Bundesliga

Ezzel a hendivel simán megtámogatható a szárnyaló Hertha

megosztom

A lipcseiek vasárnapi kiütésére a fogadók elkezdték pakolni a Hertha elleni hendiket is. Viszont ezen az oddson már kontrázhatjuk a tömeget.

Timo Werner mesterhármasának (is) köszönhetően a Red Bull vasárnap délután 5-0-s győzelmet aratott a Mainz vendégeként, így kiküszöbölte a Freiburg elleni döntetlen okozta malőrt. A lipcseiek így őrzik a harmadik helyüket, de szerdán újabb fontos erőpróba vár a csapatra, hiszen a 2/2-vel (újra)indító Hertha Berlin lesz az ellenfél. 

A jelek szerint a Hertha számára nagyon jól jött a kényszerszünet, hiszen rendezni tudták a sorokat. A csapat edzőváltáson esett át a szünetben és Bruno Labbadia vezetésével teljesen más arcát mutatja a gárda. A Hoffenheim és az Union Berlint is kiütötték, a két meccsen elért 7-0-s gólkülönbség pedig abszolút önmagért beszél. 

A Hertha ezzel a két sikerrel felkúszott a 10. helyre a tabellán, ami már elfogadható(bb) helyezésnek számít, de a szezon elején még ez a pozíciós is inkább csalódásnak számított volna. 

Mire érdemes fogadni? 

Akárhogy is nézzük, ez a Hertha már egy másik Hertha, a két meccsen aratott magabiztos sikerek pedig komoly önbizalomfröccsöt adhattak a játékosoknak. Az tény, hogy a Lipcse jobb erőkből álló csapat, de a bukmékerek oddsszabása picit túlzónak tűnik. 

Tekintve, hogy nézők nélküli mérkőzésről beszélünk, a hazaira kínált 1.35-ös szorzó eléggé mínuszos.

A hendikephatároknál is meglátszik a fogadók tételhelyezése, ugyanis a Mainz elleni 5-0 óta erőteljesen bombázzák a Lipcse hendijeit. Ez viszont mostanra olyan helyeztet teremtett, amit érdemes lehet kihasználni.

Az bőven benne van a mérkőzésben, hogy a Lipcse megszerzi a három pontot, de az, hogy ezt kiütéssel teszi, nálam már kevésbé. A Hertha remekül kapta el a rajtot és két mérkőzéssel többet is pihenhetett. A nyomás egyértelműen a hazaiak vállát nyomja majd, a berliniek folytathatják ezt a felszabadult futballjukat. 

A plusz +1,75-ös ázsiai hendikep a Herthára a cikk írásának pillanatában 1.75-ös szorzó környékén fogadható. Ennek az opciónak az értelmében kétgólos hazai siker esetén visszakapjuk a feltett tétünk felét, teljes egészében pedig akkor bukunk, ha a Lipcse legalább három góllal veri a Herthát. Egygólos hazai sikerrel vagy a döntetlennel pedig már nyert ügyünk van. 

Szerinted mi a jó tipp erre a meccsre? 

 

 

 

 

{"headTitle":"Lipcse - Hertha ","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-05-27 18:30","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Ázsiai hendikep - Hertha +1,75 ","odds":"1.76","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"7"}]}
[3081610] 2020-05-27 18:30:00 RB Leipzig - Hertha Berlinx;
megosztom