Sztártipp

Bayern vs. Dortmund - íme Berbatov tippje!

megosztom

A bolgár klasszis megosztotta gondolatait, hogy szerinte ki nyeri a 2019/20-as Bundesligát.

Tudtad? 
Az Unibet TV-n a Bundesliga összes mérkőzése élőben megtekinthető, mobilról és táblagépről egyaránt.

Bő két hónap kényszerpihenő után május 16-án újraindult a Bundesliga és a legnagyobb kérdés, hogy a Bayern München vagy a Dortmund lesz a 2019/20-as szezon bajnoka. A feleket jelenleg négy pont választja el egymástól a tabellán, ám lesz még egy egymás elleni meccsük, ami éppen holnap, azaz május 26-án esedékes. A két gigász küzdelmét a bolgárok legendája, Dimitar Berbatov is figyelemmel követi és az előző forduló előtt megosztotta gondolatait, illetve tippjét, hogy szerinte ki lesz a végső győztes. 

"A visszatérést követően egyedül a Lipcse remije lepett meg. Ezt leszámítva azt hiszem a topcsapatok jól teljesítettek. Néztem a müncheniek játékát, akik hozták a szokásosat. Nem tolták túl, pontosan annyit tettek a pályára, ami a három pont megszerzéséhez kellett. 

Láthattunk erős játékot a Dortmundtól és a Borussia Mönchengladbach-tól, de továbbra is afelé hajlok, hogy a Bayern lesz a bajnok. Óriási a tapasztalatuk, nehéz helyzetekben is tudják, hogyan kell megközelíteni a játékot. Rossz meccsek mindig lesznek, de ha ezeken is sikerül behúzni a három pontot, az kulcsfontosságú a cím megszerzéséhez. És a Bayern pontosan tudja, hogyan kell ezt csinálni." 

A Dortmund komoly kihívást jelent a Bajorok számára, de úgy vélem, hogy ismét a Bayern lesz a bajnok. 

Berbatov tehát hasonlóan gondolkozik, mint a bukmékerek, hiszen például az   jelenleg mindössze 1.13-szoros pénzt fizet a Bayern végső sikerére, míg a Dortmund 6.50-es oddson fogadható. 

A keddi összecsapásuk kulcsfontosságúnak ígérkezik, amely után vélhetően a végső győztes piacon is átalakulnak majd a számok. A holnapi ütközetükre egyébként Dortmundban kerül sor és az oddsok alapján a papírforma az lenne, ha a vendégek elvinnék a három pontot.

{"headTitle":"Dortmund - Bayern München","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-05-25 18:30","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Dortmund","odds":"3.75","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"},{"eventTitle":"Döntetlen","odds":"4.35","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"},{"eventTitle":"Bayern München","odds":"1.80","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"}]}

 

Te egyetértesz Berbatovval és szerinted is a Bayern lesz a bajnok?

 

megosztom