Logibet

A Logibet tipsterei a nagy piacokon is tudnak kaszálni - íme a bizonyíték!

  • Logibet
megosztom

Továbbra is bárki számára ingyenesen letölthető a Logibeten bármelyik tippmester teljes historyja.

A Hathárom több, mint két hónapig jelentkező állandó rovata, a Sportfogadás Leckék is fontosnak tartotta kiemelni, hogy a tippvásárlást érdemes nagyon alaposan körüljárni és csak megbízható forrásból beszerezni az információt. Az anyag során olvashattunk arról, mennyire fontos az átláthatóság elve, vagyis hogy minden előfizető tudja, mit kap a pénzéért és valós, hiteles statisztikákkal rendelkező tipsterekre iratkozhasson fel. Nos, a Logibeten már eddig is 

minden tippmester minden tippje megtekinthető volt az ingyenesen letölthető statisztikában,

ám most ez a funkció tovább bővült és egyre több információt tudhatnak meg a tippmesterekről a feliratkozók.

Az eddig elérhető adatok mellé ugyanis még eggyel bővült a tipsterek tipptörténete, immáron ugyanis lehet szűrni arra is, hogy melyik tippmester melyik fogadóirodában milyen statisztikákkal bír.

Ez azért is lehet fontos adat, hiszen kiderül belőle, hogy adott fogadó a kisebb vagy a nagyobb piacokon teljesít-e jobban, ugyanis nagy átlagban elmondható, hogy aki a    -ön veri a fogadóirodákat, az a nagyobb piacokon is képes profitot elérni.

Íme tehát következzen néhány érdekes statisztika, amelyeket a legjobb tippmesterekről szűrtünk le:

A tippmesterek profit statisztikája irodánként*
  Griezmann Karlsson MoneyMaker Varin Tomihmv
    +85 (261) +257 (1690) +188 (851) -720 (9884) +130 (1372)
    +197 (449) +168 (709) +164 (863) +3282 (9124) +280 (1833)
A profit mellett zárójelben a tippszám áll, *: május eleji adat

Amikor a Logibet stábja ezt az újítást kérte a fejlesztőktől, akkor elsődlegesen arra voltunk kíváncsiak, hogy képesek-e a legjobb tippmesterek megverni a híresen nehezen megverhető Pinnacle-t. Nos, a számok önmagukért beszélnek, ez pedig azért különösen értékes és üdítő információ, mert a jelek szerint szó sincs arról, hogy a Logi tipsterei csak a hamar beeső, kis piacokon tudnak profitot elérni, amelyet az előfizetők nemigen tudnak realizálni.

2020 második felében további fejlesztések is várhatóak a Logibeten, amelyeket az előfizetők kértek tőlünk.

Úgy véljük, ez megint egy olyan érv a szolgáltatás mellett, amely azt bizonyítja, megéri előfizetni a Logibetre, mert itt valóban hiteles, megjátszható tippeket kapsz, valid statisztikákkal rendelkező tipsterektől.

 

>>> Kipróbálom a Logibetet, érdekelnek a profi tippek! <<<

 

megosztom