Darts

Összejön Taylornak az, ami legutóbb millimétereken múlt?

  • Cesc18
megosztom

A 16-szoros világbajnok angol legenda vasárnap a Champions Series keretén belül három mérkőzésen áll tábla elé.

Taylor két héttel ezelőtt is igent mondott a Modus felkérésére, és akkor egy csodás vasárnapot rittyentett a rajongóinak. Az 59 éves zseni ugyanis parádés dartsot húzott elő a cilinderéből és mind a három kihívóját legyőzte. 

Különösen nagy meccset játszott a sportág másik legendája, Martin Adams ellen. Brutális adok-kapok ment köztük, ami végül Taylornál 110.86-os (!) körátlagot eredményezett. Összesen négy 180-at és 14 darab 140+-os kört produkált, ami nyolc leg alatt több, mint parádés. Taylor rettentően közel járt ahhoz, hogy egy 9 nyilast is dobjon, csak az utolsó dobását puskázta el. 

Alább a teljes mérkőzés megtekinthető - a 9 nyilas kísérlet 6:50-től látható. 

Az   -nél lehetőségünk nyílik a teljes napra fogadásokat kötnünk. 

Taylor esetében 2.38-szoros pénzt fizet, ha ismét megnyeri mind a három mérkőzését. Az ellenfelei között egyébként most is ott lesz Adams, illetve játszik egy meccset Fallon Sherrock és Arron Monk ellen is. Ezt a fogadást felturbózhatjuk úgy, hogy Taylor nem csak megnyeri a mérkőzéseit, de ő dobja a legtöbb 180-at és a legmagasabb kiszállókat is. Ebben az esetben már a tétünk 26-szorosát fizeti az iroda. 

Ha már korábban a 9 nyilas szóba került, természetesen fogadhatunk erre is, méghozzá 15.00-ös oddson. 

Fogadás szempontjából azonban amiben igazán lehet fantázia, hogy minimum 21 darab 180 születik a nap folyamán. Legutóbb is 20 körül termeltek, ám most Dobromyslova helyett Monk kap lehetőséget, aki azért lényegesen több 180-ra lehet képes. Illetve ki kell emelni Sherrock egész heti teljesítményét, aki az Icons of Darts Live League keretén belül a legtöbb 180-at jegyezte. 

{"headTitle":"Modus Champions Series","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-05-24 17:00","footerTitle":"Ez a fogadás a Dartson belül a Végső győztes > Modus Champions Series > Day 1 Specials útvonalon érhető el.","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Total 180s for the day: Over 20.5","odds":"1.80","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"}]}

A mérkőzések egyébként 17 órakor kezdődnek és az Unibet TV-n élőben követhetőek. Taylor nagyjából 18 óra magasságában lép majd elsőként tábla elé, utána pedig a nap utolsó két mérkőzése lesz még az övé. 

Íme a teljes program:

 

>>>REGISZTRÁLOK AZ UNIBETRE ÉS KÉREM A 20.000 HUF KEZDŐ BÓNUSZT ÉS A 3.000 HUF EXKLUZÍV INGYENES FOGADÁST!<<<

megosztom