Érdekesség

Na min bukott több, mint 2 milliárd forintot Bendtner?

megosztom

A kiváló képességeiről és komoly balhéiról ismert Nicklas Bendtner meglepő beismerést tett a napokban.

A modern foci egyik ismert fenegyereke, a 32 éves Nicklas Bendtner meglepő kijelentéssel hívta fel magára a figyelmet. Az Arsenal színeiben kilenc évet lehúzó, majd a Juventusban és Wolfsburgban is megfordult csatár mára hazaigazolt az FC Köbenhavnhoz, de gyepen már nem valószínű, hogy láthatjuk. A 'Lord'  jelenleg a pálya helyett egy valóságshow-ban bohóckodik modell barátnőjével és itt került sor az őszinte megnyilvánulásra. 

A profik levették Bendtnert, mint a sapkát. Fotó: Tribuna

"Korábban nagyon sokat pókereztem, 19 éves koromtól kezdve játszottam profi játékosokkal. Rengeteg pénzt veszítettem, irreális mennyiséget. Nehéz megmondani, hogy pontosan mennyit, de olyan 50 millió korona körül, ami több mint 6 millió eurónak felel meg” - fogalmazott Nicklas Bendtner.

A mai árfolyamon számolva több, mint 2 milliárd forint körüli veszteség ellenére a dán válogatott támadó nem gondolja úgy, hogy játékfüggő lenne.

"Nem mondanám, hogy problémáim lettek volna, mindig tudtam kontrollálni magam. Igaz, a múltban néhányszor elég nagy tétben játszottam. Volt egy este Londonban, amikor tényleg kicsúsztak a kezemből a dolgok, azóta viszont nagyon fegyelmezett vagyok ezen a téren" - mondta.

Bendtnert tehát valószínűleg nem látjuk majd a május 29-én folytatódó dán Superligában, amelyből még ugyan hátra van a rájátszás is, de a bukik szerint a végső győzelmet egyértelmű, hogy a Midtjylland ünnepelheti majd. Ahogy a    oddsai is mutatják, egyedül a címvédő Koppenhágának van némi esélye arra, hogy megszorongassa az éllovast.

bet365
megosztom