TipPics

A Hathárom tippjeinek köszönhetően kaszált olvasónk - fotó

Igen sikeres pénteki napot tudhat maga mögött oldalunk, amelynek köszönhetően egyik Olvasónknak is sikerült profitálnia.

A "Hathármas" srácok igazán kitettek magukért pénteken, hiszen egyrészt majdnem minden valamire való focimeccsre tippes előzetessel készültek, másrészt az erre kínált tippjeik egytől egyig zöldültek.

Többek közt, behúzták a fehérorosz "alaptippet" a Szlavija Mozir-Gorodeja meccsen, magabiztosan nyerették a Sahtar Szoligorszk együttesét, a Bundesliga II-ben fogták a Heidenheim sikerét, míg a Bundesliga I-ben is helyesen tippelték meg, hogy a Hertha nyeri a berlini derbit.

Olvasónk, aki a "horvath.akos1986" nicknéven ismert, mindezen tippekből az utóbbi hármat játszotta meg, méghozzá egy szelvényen. Felhasználónk annyit csavart a történeten, hogy a Hertha sikerét kétesély helyett háromesélyben vette ki, így közel hétszeres oddsot kapott, amit egy tízezressel küldött játékba, így közel hatvanezer forintnyi tiszta profitot realizálhatott!

A nyertes szelvény:

Természetesen a nyereményekhez ezúton is gratulálunk és várjuk a további nyertes szelvényeket a TipPics-be! Jó tippelést mindenkinek!