Bundesliga

Közepes odds, közepes rizikó a gyengélkedők összecsapásán

  • gb1
megosztom

A liga legrosszabb formájában lévő együttesei közt van a Hoffenheim és a sereghajtó házigazda Paderborn is.

A Hertha ellen semmi nem jött össze. Fotó: Twitter

A szombati játéknap talán legérdektelenebb német meccse a Paderborn-Hoffenheim. Tét azonban jut ide is bőven, hiszen könnyen lehet, hogy a hazaiak sorsa megpecsételődik az elkövetkezendő napokban és egy év után újból a Bundesliga 2-ben indulnak majd ősszel. A 9. helyen álló Hoffenheim szintén próbál kijönni a hihetetlen rossz szériából, amely által elsodródott az európai kupaindulást érő helyektől.

{"headTitle":"Paderborn-Hoffenheim","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-05-23 15:30","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Paderborn","odds":"3.32","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"7"},{"eventTitle":"Döntetlen","odds":"3.88","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"7"},{"eventTitle":"Hoffenheim","odds":"2.11","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"7"}]}

A Paderborn foggal-körömmel küzd a bennmaradásért, de az eredmények csak nem akarnak jönni. Legutóbbi sikerüket még januárban könyvelhették el, amikor a Sallai Rolandot foglalkoztató Freiburgot verték, ám azóta megrekedtek. Az restartot követő első körben legalább a Fortuna visszatért Steffen Baumgart fiai mellé, hiszen a (Fortuna) Düsseldorfot úgy tartották 0-0-ra, hogy a góltól több ízben a kapufa mentette meg őket.

Tudtad? A Paderborn történelme során 19/20 csapatnak betalált, amikor a Bundesligában játszott - a Hoffenheim hiányzik még a listáról.

Nem segíti a hazaiakat a hiányzók sora sem, bár Baumgart még bízik abban, hogy a szerdai edzést kihagyó Kilian és Michel is bevethető lesz majd szombaton. A pocsék szériában a Dortmundnak és Lipcsének is betaláló, a csapatból azóta kikerült Mamba is ludas - a csatár kilenc összecsapás óta nem volt eredményes. A vendégeknél is komoly hiányzók lehetnek - úgy tűnik, hogy Kramaric, Bebou és Adamyan továbbra sem játszik majd. Dabbur gyermeke születése miatt hagyta ki a Hertha elleni meccset, de lehet, nem lesz elég fitt a kezdőrúgásra.


Várható kezdők:

Paderborn: Zingerle - Dräger, Strohdiek, Schonlau (c), Collins - Vasiliadis, Gjasula, Sabiri - Pröger, Srbeny, Antwi-Adjei
Hiányzók: Kilian, Michel (kérdéses)
Edző: Steffen Baumgart

Hoffenheim: Baumann - Kaderabek, Posch, Hübner (c), Zuber - Rudy, Grillitsch - Skov, Baumgartner, Bruun Larsen - Dabbur
Hiányzók: Belfodil, Adamyan, Bebou, Kramaric, Nordtveit, Samassekou, Stafylidis
Edző: Alfred Schreuder


Ahogyan már említettük, a Hoffenheim is pocsék formában van, de ha valamiben bízhatnak az az idegenbeli mérleg. A sinsheimiek az utóbbi 9/11 meccsükön nem kaptak ki az úton és a szezon során kevesebb gólt kaptak idegenben, mint bármely másik együttes a ligában. Schreuder legénysége egyet kap átlagban, de válaszul is csak 16 jutott a 12 meccsen.

A TSG utóbbi 5/6 meccsén amúgy is under 2.5-es eredmény született, a Paderborn pedig az utóbbi 2/3 bajnokiján nem tudott feliratkozni a lőlapra. Mindezek ellenére a bukmékerek elég kegyesen lőtték be az undert, így mi a biztonságibbnak tűnő, 3.5-es határt bombázzuk, amire a    adja a legjobb szorzót .

{"headTitle":"Paderborn-Hoffenheim","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-05-23 15:30","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"3,5 gól alatt","odds":"1.59","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"7"}]}
[3081600] 2020-05-23 15:30:00 Paderborn - Hoffenheimx;
megosztom