Magyar Kupa

2,10-ért kivennénk ezt a tippet az MTK-Honvédon

Fővárosi rangadót rendeznek a Hidegkuti Stadionban a Magyar Kupában, az NB II-t megnyerő MTK a Honvédot fogadja.

Hosszú szünet után a hétvégén folyatódik a magyar klubfoci, többek között a Magyar Kupa elődöntőinek első felvonásával. Az esti mérkőzésen az MTK és a Honvéd csap majd össze egymással, az oddsok alapján pedig háromesélyes találkozóra van kilátás, bár a Honvéd szorzója jócskán kisebb, mint a kék-fehéreké. 

{"headTitle":"MTK - Honvéd ","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-05-23 20:05","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"MTK","odds":"3.20","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Döntetlen","odds":"3.20","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Honvéd","odds":"2.30","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}

A két csapat a mostani szezonban nem tudta összemérni erejét, hiszen az MTK az NB II-ben vitézkedett. A kék-fehérek magabiztosan uralták a másodosztály küzdelmeit, így listavezetőként fejezték be a bajnokságot, amelyet a lefújás miatt meg is nyertek. Jövőre tehát újra élvonalbeli csapat lesz az MTK, amelynek kerete már ebben a szezonban is első osztályú minőséget képviselt. Ezt támasztja alá, hogy az MTK a legjobb négy közé tudott jutni a kupában is. 

Az ellenfél majd a Honvéd lesz, amely a bajnokságon keresztül már aligha fogja tudni kivívni a nemzetközi kupaszereplést. A kényszerszünet idején a kispestieknél edzőcsere történt, hiszen az olasz Sannino elhagyta a csapatot, helyét pedig a régi ismerős Dajka László vette át. 

[3291943] 2020-05-23 20:05:00 MTK Budapest - Honvédx;5

Az újraindulásra való felkészülés a csapatok beszámolói szerint jól sikerült. Az ugyanakkor tény, hogy az MTK két felkészülési találkozót is lejátszott és egyiken sem vallott szégyent. Kantáék a Mezőkövesd és az Újpest ellen is 2-2-es döntetlen tudtak elérni, vagyis két élvonalbeli csapat ellen is működött a támadójátékuk. A Honvéd is játszott edzőmeccset, de csak egyet, a DVTK 3-1-re tudták legyőzni Lanzafaméék. 

Mire érdemes fogadni? 

Nehéz fogást találni ezen a mérkőzésen, hiszen a kihagyás miatt aktuális formáról nem tudunk beszélni. Az biztos, hogy a Honvéd kerete talán egy fokkal minőségibbnek tűnik, de nem lehet tudni, hogy új edző mennyiben akar változtatni a csapat felfogásán, milyen taktikát választ erre a mérkőzésre. Az biztos, hogy az MTK szereti a támadófocit, bátran kezdeményez, ugyanakkor éppen emiatt a védelme gyakran sebezhetőnek tűnik. 

Jó magyaros szokás szerint én kevés kockázatvállalást várok a csapatoktól, a visszafogott játékot úgyis lehet majd magyarázni a sok kihagyásra. Ugyanakkor nem várok gól nélküli meccset sem, a második félidőre akár bele is melegedhetnek a csapatok. 

Ebből kiindulva két második félidős tippen akadt meg a szemünk, arra az opcióra, hogy a fordulás után több gólt látunk, mint az elsőben 2,10-es szorzón tudunk fogadásokat kötni. 

{"headTitle":"MTK - Honvéd ","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-05-16 20:05","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Legmagasabb gólszámú félidő - 2. félidő ","odds":"2.10","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}
[3291943] 2020-05-23 20:05:00 MTK Budapest - Honvédx;