Magyar Kupa

Ez a legkézenfekvőbb tipp a Kövesd-Vidire?

  • Tomihmv
megosztom

Alighanem a kupa elődöntő első meccsét követően bőven maradnak izgalmak a visszavágóra a Mezőkövesd-Fehérvár csatában.

Kemény meccset játszhat ismét a Mezőkövesd és a Vidi. - Fotó: molfehervarfc.hu

Szombaton végre valahára a magyar futballban is újraindul az élet, hiszen egy elmaradt bajnokit és két Magyar Kupa elődöntőt rendeznek ezen a napon. Jelen cikkünkben pedig az utóbbiakból a Mezőkövesd-Fehérvár összecsapással foglalkozunk.

 

A hazaiakról nyugodtan kijelenthető, hogy az idei szezon legkellemesebb meglepetésével szolgálnak teljesítményükkel. A bajnokságban masszívan a harmadik helyen állnak (a második helyezett Vidihez közelebb vannak, mint a negyedik pozícióban lévő Puskás Akadémiához), míg a kupasorozatban ugye már a legjobb négy között járnak, és céljuk egyértelműen a döntő kiharcolása.

A borsodiak formájára nem lehetett panasz a leállást megelőzően, ráadásul gőzerővel készültek a kupacsatára, ugyanis három edzőmeccset is játszottak az elmúlt napokban, amelyeken igen jól szerepeltek. Az MTK ellen 2-2-es döntetlent értek el, míg a Ferencvárost először 1-0-ra győzték le, míg a második találkozón 1-1-es remit hoztak össze vele, méghozzá idegenben.


>>>REGISZTRÁLOK A BET365-RE A H3WIN BÓNUSZKÓDDAL ÉS KÉREM A MAX 15.000 HUF FOGADÁSI KREDITET!<<<

A bet365 fogadási krediteket ad a feljogosító befizetésed értékében (max. 15.000 Ft.). A kredit tét nem része a nyereménynek. Feltételek, időhatárok és kivételek. +18


A vendégek tehát felköthetik a gatyájukat, igaz, őket sem kell félteni. A fehérváriak a szünetet megelőzően jó passzban voltak, a hírek szerint a felkészülésük is jól sikerült, edzőmeccseken a Zalaegerszeget idegenben, míg a jövőre élvonalbeli Budafokot hazai pályán gyűrték le.

"Szombat este egy nagyon jó csapat otthonában lépünk pályára a kupaelődöntő első mérkőzésén. Úgy gondolom, a lehetséges három csapat közül a legnehezebb ellenféllel mérkőzünk meg a döntőbe jutásért. Mindent megteszünk azért, hogy ismét bejussunk a Magyar Kupa döntőjébe és újra hazahozzuk Székesfehérvárra a kupát" - nyilatkozta a meccsel kapcsolatosan a vendégek csapatkapitánya, Juhász Roland a molfehervarfc.hu-nak.

Az erőviszonyokat tekintve a Fehérvár számít minőségibb csapatnak, de egy ilyen szezonban, egy ilyen leállást követően a Mezőkövesdnek is minden esélye megvan a sikerre szombaton. Kimenetelre ezek után nem tennénk egy lyukas garast sem, mert szerintünk bármi benne van a pakliban, inkább a gólok felé mennénk el.

Kemény, brusztolós meccset várhatunk, hiszen egyrészt óriási a tét, másrészt még lesz egy visszavágó is jövő kedden, így egyik félnek sem kell kockáztatnia, harmadrészt pedig a felek utolsó négy mezőkövesdi egymás elleni ütközete mindössze három találatot hozott. Mindezek tükrében szerintünk a 2,5-nél kevesebb találat lehet a nyerőválasztás erre a találkozóra, amelyre partnerirodánkban kifejezetten jó szorzón fogadhatunk.

{"headTitle":"Mezőkövesd - Fehérvár","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-05-23 18:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Kevesebb, mint 2,5 gól","odds":"1.85","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}
[3291942] 2020-05-23 18:00:00 Mezőkövesd Zsóry - MOL Vidi FCx;
megosztom