Bundesliga

Sallaiék kötelezőjéből húznánk hasznot

  • Tomihmv
megosztom

Csűrhetjük, csavarhatjuk, de a Freiburg-Bremen összecsapás igen egyértelműnek tűnik.

Kötelező győzelem előtt Sallaiék. - Fotó: twitter.com/scfreiburg

Négy mérkőzést rendeznek szombaton délután a Bundesligában, jelen cikkünkben pedig az egyik magyar vonatkozású találkozóval, nevezetesen a Freiburg-Bremen ütközettel foglalkozunk.

Sallai Rolandék voltaképp ott folytatták a hosszú pauzát követően, mint ahol abbahagyták. Március elején ugyanis az Union Berlin elleni 3-1-es sikerrel vonultak szünetre, majd Lipcsében sikerült pontot szerezniük, ahol 1-1-re végeztek. A vendégek egyébként akár nyerhettek is volna a Bikák otthonában, ám a VAR elvette a 93. percben szerzett találatukat. Azonban így sem szomorkodhatnak, mivel Lipcsében nem sokan tudnak pontot szerezni, ráadásul így nem szakadtak le a hatodik helyért folytatott versenyfutásban.


>>>REGISZTRÁLOK A BET365-RE A H3WIN BÓNUSZKÓDDAL ÉS KÉREM A MAX 15.000 HUF FOGADÁSI KREDITET!<<<

A bet365 fogadási krediteket ad a feljogosító befizetésed értékében (max. 15.000 Ft.). A kredit tét nem része a nyereménynek. Feltételek, időhatárok és kivételek. +18


A hazaiak tehát jó formában vannak, ugyanakkor ez nagyon nem mondható el a brémaiakról. A Werder igen komoly gödörben van, az utolsó hat tétmeccsén nem tudott ugyanis nyerni, sőt, a két hónapos pihenőt követően az elmúlt héten hazai pályán sikerült kikapnia 4-1-re a Leverkusentől. Ezen vereségnek köszönhetően még tovább nőtt a hátránya a 16., osztályozós pozícióban lévő Düsseldorffal szemben és egyre kilátástalanabb a helyzete a csapatnak.

Noha papíron a Bremen képvisel egy picit magasabb játékerőt, a felek közt azonban jelentős formabeli különbségek vannak a freiburgiak javára, akik ugye ráadásul még pályaválasztók is lesznek szombaton, ahol az utóbbi években nem sok babér termett a Werdernek. 

Mindent egybevetve gyakorlatilag ez a párosítás most ott tart, hogy az Európába igyekvő Freiburgnak kötelező legyőznie az egyik biztos kiesőnek tűnő Brement hazai pályán. Ezt pedig nem hagyhatjuk parlagon veszni, s mivel a bukmékerek igen magas szorzót kínálnak a hazaiakra, így már a -0,25-ös ázsiai hendikepjükben is bőven van érték, ami teljesen csak akkora veszítene, ha nyerni tudna a Werder.

{"headTitle":"Freiburg - Bremen","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-05-23 15:30","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Freiburg -0,25 (ázsiai hendikep)","odds":"1.94","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}
[3081606] 2020-05-23 15:30:00 Freiburg - Werder Bremenx;
megosztom