NB I

Egyértelműen ez a legbölcsebb tipp a Fradi-Lokira

  • varin
megosztom

Nagy meglepetés lenne, ha a Fradi nem tudná győzelemmel kezdeni a restartot.

Kicsit sorsszerű, hogy az NB I újraindulása éppen egy 1. fordulós mérkőzéssel kezdődik el, a nyitó körből elhalasztott Ferencváros-Debrecen találkozóval megkezdődik a bajnoki tavasz és az idei kiírás utolsó negyede. A hajdúságiak szinte az esélytelenség nyugalmával utazhatnak a fővárosba, ahol zárt kapuk mögött kellene pontot szerezniük a hetek óta edzésben lévő zöld-fehérekkel szemben.

{"headTitle":"Ferencváros-Debrecen","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-05-23 15:55","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Ferencváros","odds":"1.36","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"},{"eventTitle":"Döntetlen","odds":"5","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"},{"eventTitle":"Debrecen","odds":"7.5","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"}]}

És bizony ez is lehet a mérkőzés egyik döntő tényezője, vagyis az, hogy a Fradi összesen öt felkészülési mérkőzést játszott, amelyeknek ugyan az eredménye vegyes összképet mutatott, de abban azért ne kételkedjünk, hogy Rebrov mester szombatra időzítette a gárda csúcsformáját. A Lokinál ezzel szemben minden játékos lábában maximum egy meccs lehet, ráadásul a hangulat sem lehet mostanság frenetikus a Nagyerdőben.

 

>>>REGISZTRÁLOK AZ UNIBETRE ÉS KÉREM A 20.000 HUF KEZDŐ BÓNUSZT ÉS A 3.000 HUF EXKLUZÍV INGYENES FOGADÁST!<<<

 

A DVSC ugyanis súlyos pofonok után szeretne talpraállni, így bár mondhatjuk, hogy a Lokinak megváltás volt a kényszerszünet, Vitelki Zoltánnak a holtidőszakban újjá kellett varázsolnia a védelmét.

A Loki az utolsó nyolc meccséből 2-2-4-es mérleget hozott, a gólkülönbség pedig 6-15.

A Fradi elleni mérlegén is van mit javítaniuk Tőzséréknek, hiszen idén két meccsen nyolcat kaptak a címvédőtől, ráadásul hazai környezetben kaptak egy hatost a Ferencváros tartalékos csapata ellen, amit azóta sem tudtak megbosszulni.

Hiányzik a fogadás? Totózz értékes nyereményekért!

Vitán felül áll, hogy a topfavoritja a 90 percnek a Fradi. A hosszabb felkészülés a jobb eredmények és a debreceni védelem lyukassága mind-mind komoly érv a fővárosi gárda mellett. Nagy gálát ugyan ezúttal nem várunk, de egy 2-0 igencsak favorit végeredménynek tűnik, de az ötletünkbe rengeteg verzió belefér, és az odds is igencsak kedvező.

{"headTitle":"Ferencváros-Debrecen","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-05-23 15:55","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Fogadásépítő: Ferencváros + 4.5 gól alatt","odds":"1.75","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"}]}
[3080023] 2020-05-23 15:55:00 Ferencváros - DVSCx;
megosztom