Bundesliga

Több gólszerzős tippel biztosítjuk magunkat a forduló rangadóján

megosztom

Hatpontos BL-csatára van kilátás a két gólgyáros együttes között.

Mostanság Havertzről szólnak a hírek - Fotó: Transfermarkt

Közvetlen BL-riválisok rangadója számít a 27. forduló legizgalmasabb összecsapásának a Bundesligában, ám attól nem kell félnünk, hogy a Borussia Mönchengladbach-Bayer Leverkusen találkozó unalmas taktikai csatává redukálódik. Noha nagy a tét, hiszen reálisan nézve e két csapat között dől majd el a negyedik hely sorsa, a fogadóirodák igazi gólparádét várnak a Borussia Parkban.

{"headTitle":"Mönchengladbach-Leverkusen","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-05-23 15:30","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Mönchengladbach","odds":"2.35","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"},{"eventTitle":"Döntetlen","odds":"3.7","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"},{"eventTitle":"Leverkusen","odds":"2.8","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"}]}

Erre pedig meg is van minden okuk, hiszen hiába indította az "új szezont" nehéz idegenbeli meccsel mindkét gigász, a Gladbach Frankfurtban, a Leverkusen pedig Brémában győzött meglepő magabiztossággal. Az újságcikkek természetesen elsősorban a Gyógyszergyáriak tinijéről szóltak, a Bayern által is folyamatosan körüludvarolt Kai Havertz ugyanis nem csak a Bundesliga leintését megelőzően volt remek formában, de a Bremen ellen is 5 perc alatt fejelt két gólt, még feljebb lökve ezzel az amúgy sem alacsony árát.

Ami másik oldalt illeti, vitán felül áll, hogy a Gladbachnak nem jött rosszkor a szünet. Bár a Borussia az utolsó meccsét megnyerte, azért a formája nem volt éppen kimagasló, márpedig voltak hetek, amikor Pleáék hátát nézte a teljes mezőny. A frankfurti hármas azonban ismét helyre billentheti Rose mester tanítványait, még akkor is, ha tudjuk, hogy az Eintracht messze van a Kovac mester alatt látott önmagától.

>>>REGISZTRÁLOK AZ UNIBETRE ÉS KÉREM A 20.000 HUF KEZDŐ BÓNUSZT ÉS A 3.000 HUF EXKLUZÍV INGYENES FOGADÁST!<<<

Bárhol is landol majd a három pont, az a csapat hatalmas lépést tesz a BL-indulás felé, példának okáért egy hazai győzelemmel a Gladbach 5 pontra eltávolodhatna Bosz legényeitől.

Noha adná magát, hogy egy ilyen hatalmas téttel bíró meccsen a taktikai futball domináljon, a támadók mindkét oldalon fantasztikus formában, 2.5-es határon pedig igen ritkán játszanak undert a felek. Ősszel a Gladbach idegenben nyert 2-1-re, de akad itt bőven minden eredményfajta, másfél éve például a kupában egy ötöst rúgott a Kusen a Gladbach vendégeként, az viszont érdekes véletlen, hogy 2014 óta nem volt pontosztozkodás.

A fogadóirodáknál enyhe favorit a Gladbach, az egál gól line pedig 3.25 környékén van - ezekkel mi nemigen tudunk vitatkozni. A gólfesztivál pedig csatárgólokat hozhat, így nekünk több kiszemeltünk is van a meccsre, márpedig a legalább az egyikük betalál, nagy bajunk már nem lehet.

{"headTitle":"Mönchengladbach-Leverkusen","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-05-23 15:30","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Alassane Plea gólt szerez","odds":"2.6","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"},{"eventTitle":"Marcus Thuram gólt szerez","odds":"2.6","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"},{"eventTitle":"Kai Havertz gólt szerez","odds":"2.7","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"}]}
[3081602] 2020-05-23 15:30:00 Mönchengladbach - Bayer Leverkusenx;
megosztom