Darts

Kincsre bukkantunk?

  • Cesc18
megosztom

Péntek este a Remote Darts League keretén belül két amerikai dartsos is tábla elé áll. Az egymás elleni meccsük igazi presztízs csatának számít.

A 62 éves Larry Butlert és a 45 éves Joe Chaneyt is láthattuk már az elmúlt napokban. Előbbi mindenből gyűjtött egyet, azaz volt győzelme, veresége és pontosztozkodással véget érő meccse is. Honfitársa nem cifrázta ennyire, egy vereség mellé két győzelmet jegyzett. 

Ami az egymás elleni meccsüket illeti, a bukmékerek a fiatalabbik amerikait favorizálják. Ebben olyan sok meglepő nincsen, Butler ugyan még mindig elég jó szinten játszik, de azért eljárt már az idő felette. Az oddsmesterek az esélyek megszabásánál valószínűleg figyelembe vették a bő egy héttel ezelőtti meccsüket.

A két amerikai a CDC Championship League keretén belül mérkőzött meg egymással és Chaney 8-4 arányú győzelmet aratott. 

Eléggé sült akkor a 45 éves dartsos keze, hiszen 92-es átlagot dobott és 40 százalékos hatékonysággal oldotta meg a kiszállókat. Ha hinni lehet a DCTV statisztikájának, akkor ezen a meccsen nyolc 180-at is dobott, ami 12 leg alatt több, mint parádés. 

Ez természetesen egy extrém szám Chaneytől, de azért jó tudni, hogy benne van a kezében a sok 180. Néhány napja sem termelte rosszul, hiszen a három meccsén ötöt dobott, amivel ebben a tekintetben a legjobbak között van - csak hárman termeltek ennél többet. 

Ezen statisztikák fényében azért megakadt szemünk a    által kínált 3.25-ös oddsra, miszerint Chaney dob több 180-at. Könnyedén előfordulhat, hogy akár kettő is elegendő lehet ahhoz, hogy zöldüljön ez a tipp.  

{"headTitle":"Larry Butler - Joey Chaney","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-05-22 22:30","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Chaney dob több 180-at","odds":"3.25","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}

 

megosztom