Német foci

Erős tippünk van a Bundesliga II. nyitómeccsére

  • Tomihmv
megosztom

Pénteken két mérkőzéssel elstartol a Bundesliga II. 27. fordulója, az egyik nyitómérkőzés pedig a Heidenheim-Wehen lesz.

Újabb győzelmet arat a Heidenheim? - Fotó: twitter.com/fch1846

A negyedik helyen álló Heidenheimre papíron kötelező győzelem vár, hiszen a 16. pozícióban tanyázó Wehent fogadja pénteken délután. Vajon tudják érvényesíteni a papírformát a hazaiak?

A Heidenheim a kényszerleállást megelőzően összességében nem volt rossz formában, hiszen tavasszal többek közt három bajnokit is behúzott, és négy egységre feljött a második Hamburg, illetve a harmadik Stuttgartra. Azonban a visszatérése nem sikerült jól a csapatnak, hiszen 3-0-ra kapott ki a középmezőnyhöz tartozó Bochumtól. Ugyanakkor azon a meccsen piros lapja miatt nem játszott Hüsing (17/0), aki fontos láncszeme a védelemnek, ám most visszatérhet, hiszen letöltötte az eltiltását.


>>>REGISZTRÁLOK A BET365-RE A H3WIN BÓNUSZKÓDDAL ÉS KÉREM A MAX 15.000 HUF FOGADÁSI KREDITET!<<<

A bet365 fogadási krediteket ad a feljogosító befizetésed értékében (max. 15.000 Ft.). A kredit tét nem része a nyereménynek. Feltételek, időhatárok és kivételek. +18


Ami a vendégeket illeti, a Wehen remek formában várja a találkozót, hiszen március elején 6-2-re verte az Osnabrücköt idegenben, majd az újrakezdést követően egy 97. percben értékesített büntetővel kerekedett felül a Stuttgarton. Ám azt megelőzően szenvedtek tavasszal a piros-feketék, ugyanis hat bajnokin mindössze öt pontot gyűjtöttek, így nem is csoda, hogy a kiesés ellen küzdenek hétről hétre.

Ugyanakkor a vendégeknél a Stuttgart elleni siker vezéráldozatokkal járt - Röcker (13/1) és Mockenhaupt (24/1) is "kipontozódott", míg Dams (23/1) megsérült. Vagyis a háromvédős alapfelállásból két védő, továbbá egy védekező középpályás is kimarad, ami igen komoly érvágás az újoncnak.

Ha mindezek mellé hozzátesszük azt, hogy a Heidenheim lesz a pályaválasztó, továbbá minőségibb csapattal rendelkezik, akkor nem is kérdés, hogy kire éri meg fogadni pénteken.

{"headTitle":"Heidenheim - Wehen","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-05-22 18:30","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Heidenheim","odds":"1.75","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}
[3081915] 2020-05-22 18:30:00 FC Heidenheim - Wehenx;
megosztom