Darts

Két meccsét is lesimázhatja a BDO egyik legjobbja

  • Cesc18
megosztom

Jim Williams számára nem okozhat kihívást sem John O'Shea, sem pedig Stacey Pace legyőzése.

Csütörtökön este újabb négy játékos mutatkozik be a Remote Darts League keretén belül. Tábla elé áll többek között az előző BDO-világbajnokságon döntőt játszó Jim Williams is. A walesi kihívói között Stacey Pace személyében találunk egy hölgyet, illetve a World Masters-címvédő John O'Shea-t és a kanadai David Cameront. 

Williams az elért eredményei alapján kiemelkedik ebből a kvartettből. A "The Quiff" becenévre hallgató 35 éves dartsos az elmúlt 2-3 szezon során a BDO legjobbjai közé nőtte ki magát. A 2018-as és 2019-es világbajnokságon egyaránt a későbbi győztes Glen Durrant tudta csak megállítani. A 2020-as kiírásban "Duzza" már nem indult, így Williams favoritként érkezett az O2-ba. Szépen vette is az akadályokat, de a döntőben honfitársába, Wayne Warrenbe beletört a bicskája. 

A legtöbb BDO-s klasszishoz hasonlóan Williams is megpróbált Tour kártyát szerezni a PDC-nél, de neki nem jött össze. Idén tehát még az "amatőrök" között kénytelen versenyezni, ahol vélhetően ismét egy nagyon sikere szezon vár rá. 

Ami a többieket illeti, O'Shea igencsak a semmiből tudta tavaly megnyerni a World Masterst. Azt leszámítva nem sok maradandót alkotott még, láthattuk a világbajnokságon is dobni és elég nagy csalódás volt a játéka.

A kakukktojás természetesen a hölgy dartsos, akiről igazán sokat nem is tudunk. Azt azért sikerült felkutatnunk, hogy Pace a tengerentúlon remek eredményeket jegyez és az első számú amerikai női dartsos.

 

>>Kitöltöm a szelvényt!<<

 

Mire fogadjunk?

Williams benne van az online darts körforgásában, hiszen szerepelt az előző Remote Darts League-ben is. Jól is ment neki a játék és a mai kihívóinál erősebb játékosokat is elpáholt. O'Shea-ben nagy potenciált nem érzünk, volt egy jó hete, de azt leszámítva semmit nem mutatott még.

Nagy dolgokra vélhetően Pace sem lesz képes. Nem szeretnénk lenézni az amerikai hölgyet, de ha igazán magas szintű játék lenne a kezében, akkor vélhetően hallottunk volna már róla. 50-60-as, de még egy 70-es átlag sem valószínű, hogy elegendő lesz ahhoz, hogy Williams ellen leget nyerjen. 

Ezen gondolataink alapján állítottuk össze a ma esti szelvényünket.

{"headTitle":"Remote Darts League 2020","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-05-21 22:30","footerTitle":"Játszd meg a tippeket kombiban 2.19-szeres pénzért cserébe!","footerLink":"https://www.hatharom.com/fogadoirodak/bet365/go","events":[{"eventTitle":"Jim Williams - John O'Shea: Williams nyer","odds":"1.57","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Jim Williams - Stacey Pace: Williams 6-0-ra nyer","odds":"1.40","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}

 

megosztom