Sportfogadás

Egyre nagyobb divat a "szellemfoci" a bundázóknál

  • varin
megosztom

Ezúttal Brazíliában került vagy nem került sor egy meccsre, amelyre 200 bukinál lehetett fogadni világszerte.

Úgy tűnik, egyre nagyobb divattá válik a fantommeccsek megszervezése és a fogadóirodák, illetve oddsszolgáltatók bepalizása manapság, ám vélhetően a futballélet újraindulásával ezek a lehetőségek csökkennek majd. Nemrég egy ukrán sztoriról számoltunk be, de hallottunk már fehérorosz példáról is, most pedig képzeletben repüljünk el Brazíliába egy furcsa kis történetért.

Totózz értékes nyereményekért!

A nívós bajnokságok leintését követően a felkészülési meccsek és az amatőr futball felé terelődött a fogadók figyelmének többsége, amit többen is szerettek volna kihasználni. Még március 25-én rendeztek meg elvileg egy Andraus Brasil-Gremio Serrano barátságos focimeccset, noha ekkor már Brazíliában is tilos volt a labdarúgás.

A barátságos meccset több, mint 200 fogadóiroda vette fel a kínálatába.

Az ügy érdekessége, hogy a hazai oldalon azt állítják, a találkozót csak azért hozták össze, hogy játékosokat figyeljenek meg a vendégektől, ám semmilyen bizonyítékkal nem tudnak szolgálni arra vonatkozóan, hogy hivatalosan tényleg volt ilyen összecsapás.

Még furcsább a vendégek ügyvédjének álláspontja, aki a The Sun című lapnak azt nyilatkozta, a csapat színeiben nem a klub játékosai léptek pályára, nekik semmilyen közük nem volt ehhez a meccshez.

Arról egyelőre nem érkezett jelentés, hogy a fogadóirodáknál bármi szokatlant észleltek, de a találkozóra több, mint 1,4 millió font értékben helyeztek el téteket.

Szerencsére már nem sokáig kell csodálkoznunk az ilyen faramuci sztorikon, a futballélet ugyanis kezd újra beindulni, a bundások pedig nézhetnek új terep után.

22bet

 

megosztom