Bundesliga

Ha nincsenek nézők, megéri kontrázni a hazai csapatokat ?!

  • mr.blonde
megosztom

A szünet utáni első fordulóban nem sok babér termett a hazai csapatoknak. A bukmékerek ezúttal már óvatosabbak a szorzókkal.

Az újrainduló bajnokságok egyik közös pontja, hogy egyelőre mindenhol zárt kapuk mögött vagyis üres lelátók előtt rendezik meg a mérkőzéseket. Ez ugye azt jelenti, hogy nézők nem lehetnek bent a stadionban, ebből kifolyólag pedig a hazai pálya jelentette fór is redukálódik, mivel az a bizonyos 12. játékos nem tudja segíteni a hazai együttest. 

Nyilván vannak olyan bajnokságok, ahol a gyatra nézőszámok miatt ez a körülmény kevésbé lesz mérkőzést befolyásoló tényező. Viszont vannak olyan országok is, ahol tömött lelátók előtt szokás futballozni. Ilyen a Bundesliga is, amely Európa legjobb nézőszámait produkáló bajnokságának számít. 

A topligák közül elsőként a Bundesliga indította újra magát, a mögöttünk hagyott hétvégén pedig már le is játszottak az első fordulót. A szünet utáni első kanyarban azonban a hazai csapatoknak nem sok babér termett: a 9 párosítás közül mindössze egy végződött a pályaválasztó fél sikerével. Az egyetlen hazai győzelmet éppen az a Borussia Dortmund aratta, amely a legmagasabb hazai átlagnézőszámmal rendelkezik a Bundesligában. 

2020-05-16;54
2020-05-17;54
2020-05-18;54

Ha vetünk egy pillantást a szorzókra, akkor láthatjuk, hogy a fogadóirodák több helyen is igencsak elkalkulálták magukat. A szezon korábbi eredményeit alapul véve persze indokolt is lehetett ilyen szorzókat megállapítani némely hazai csapatra, de azért az eredmények azt mutatják, hogy jó pár helyen túlzott volna a jóindulat. 

A Köln-Mainz meccs az egyik ilyen eset, hiszen a hazai sikerre mindössze 1.83-as oddson fogadhattunk a kezdés pillanatában, a végeredmény azonban 2-2 lett. 

Hasonlóan túlárazottnak tűnt a Düsseldorf a Paderborn ellen (0-0), és a Lipcse 1,30-as szorzója is csúnyán felsült a Freiburg ellen. 

A legnagyobb tévedés azonban a Hoffenheim - Hertha meccs szorzóinál volt megfigyelhető, hiszen a Hoffenheimet elég nagy favoritnak hozták ki a bukik, amihez képest a Berlin lesimázta a meccset 3-0-ra. 

Az oddsok alapján múlt héten összesen öt hazai csapat számított esélyesebbnek a győzelemre, de egyedül a Dortmund tudta szállítani a papírformát. 

 

Mi a helyzet a következő fordulóval? 

A most hétvégén megrendezésre kerülő fordulóban már mintha picit óvatosabban bántak volna a szorzókkal az irodák, de azért így is akad pár túlzónak tűnő szorzó. Az egyik ismét Köln győzelemé, amire 1.75-ös oddsot adnak a    -nél a Düsseldorf ellen. Csakhogy a Fortuna novemberben 2-0-ra verte fordított felállásban a kölnieket, szóval egyáltalán nem tűnik ez ennyire egyoldalú meccsnek. 


>>>REGISZTRÁLOK A BET365-RE A H3WIN BÓNUSZKÓDDAL ÉS KÉREM A MAX 15.000 HUF FOGADÁSI KREDITET!<<<

A bet365 fogadási krediteket ad a feljogosító befizetésed értékében (max. 15.000 Ft.). A kredit tét nem része a nyereménynek. Feltételek, időhatárok és kivételek. +18


Szintén jóindulatú szorzónak tűnik a Schalke 1.95-ös oddsa az Augsburg ellen. A gelsenkircheniek háza tájáról elég baljós hírek érkeznek, anyagi nehézségek és belső feszültségek is nehezítik a felkészülésüket, a Dortmund elleni 0-4 pedig aligha segítette a problémák feloldását. Ennyiért mi nem tennék a hazaira ezen a meccsen. 

A forduló legkisebb szorzóját a Bayern München birtokolja, a bajorok sikere 1.16 hazai pályán a Frankfurt ellen. Nyilván nagy a két csapat közötti különbség, de a +2,5 egál hendikep szintén érdekesnek tűnik. Az Union ellen a Bayern rutinos focit játszott, annyit adott ki magából, amennyi szükséges volt a magabiztos sikerhez (2-0). Május 26-án - tehát e mérkőzés után 3 nappal - viszont jön a Dortmund ellen aranyrangadó is, szóval nem biztos, hogy tövig nyomják majd a gázpedált Lewandowskiék. 

Bár a Lipcse betlizett a hétvégén, Gulácsiék ezúttal is megkapták a bukik jóindulatát, hiszen mindössze 1.44-es szorzóval fogadható a győzelmük a Mainz otthonában. Ez a szorzó szintén nem tűnik nagy biznisznek, a Mainz +1,5-es hendire kínált 1.68-as odds sokkal több értéket tartogathat. 

 

Te mire fogadnál a Bundesliga hétvégi fordulóján?

 

 

 

 

 

2020-05-23;54
2020-05-24;54
299030

 

megosztom