Érdekesség

Virtuális Beer Pong pornósztárokkal? Igen, már erre is fogadhatsz!

Címkék:
megosztom

Az egyik vegasi bukméker nem hagyja unatkozni a fogadókat, de ez azért már nekünk is durva!

A fogadási események csökkenésével jelenleg már csak Amerikában küzdenek igazán, hiszen Európában több bajnokság is elkezdődött, illetve fogadhatunk különböző kisebb teniszviadalokra és otthoni dartsmeccsekre. Az Egyesült Államok azonban még néhány hétig nyögi a major ligák elvesztését, ám a bukmékerek határtalan kreativitással igyekeznek megoldani a helyzetet.

Az egyik vegasi fogadóiroda, a Bovada például egy igazán felnőttes eseményt vett fel a kínálatába, az élő webkamerás pornót sugárzó CamSodával ugyanis megalkották a "Two Girls, 12 Cups" című interaktív beer pong versenyt, amelyre még fogadni is tudnak az amcsik.


>>>REGISZTRÁLOK A 22BET-RE ÉS KÉREM A 35 000 HUF ÜDVÖZLŐ BÓNUSZT<<<


"Szeretnénk egy új szintre emelni az izgalmakat, hogy az emberek ne haljanak bele az unalomba. Szerencsére a gyönyörű sztárjaink is partnerek voltak ehhez a szórakozáshoz" - nyilatkozta Daryn Parker, a CamSoda alelnöke.

Ugyan a hivatalos szabályokat még csak elképzelni sem tudjuk, az alábbi leírás alapján nagyon is érdemes lesz valami streamet keresni az eseményre...

Ahogyan a világ többi beer pong versenyén, itt is megengedett, sőt elvárás, hogy a játékosok zavarják egymást vagy éppen ösztönözzék a másikat. A mellek villantása, rázása, twerkelés és bármi egyéb megengedett a főszereplők számára, ráadásul a szurkolók különböző szexuális játékok aktiválásával elvonhatják a lányok figyelmét.

Az oddsmesterek egyébként az esélyeket különböző bemutatók alapján lőtték be, a favorit pedig a viadalra Katana Kombat, akinek munkásságát mi - egyelőre még - nem ismerjük.

Ugyan mi magyarok az eseményre fogadni nem tudunk, de ha hasonló őrült tippekre vágysz, regisztrálj a    -re, ahol olyan dolgokra fogadhatsz, mint például, hogy létezik-e Isten, a koronavírus miatt haltak-e ki a dinók, mikor válik Beyonce vagy Kim Kardashian, homoszexuális vagy sem Cristiano Ronaldo, netán Ozzy Osbourne harapdál-e még denevérfejet.

22bet
megosztom