Extra

Befejeződött a kiképzés - véget ért leckesorozatunk!

Véget ért napi 5 perc sportfogadás leckesorozatunk, melynek keretén belül lépésről lépésre bemutattuk a sportfogadás világát.

Ahogy a sportszerető emberek többségét, úgy minket is valósággal letaglóztak a márciusi történések, a sorra bedőlő vagy felfüggesztett bajnokságok szerkesztőségünk tagjaiban is óriási űrt hagytak maguk után. Az élet azonban nem állt meg, így pedig igyekeztünk tartalmasan kihasználni a koronavírus-járvány okozta kényszerszünetet és a sportélet leállása ellenére is próbáltunk olyan tartalmakat gyártani, amellyel segítségére lehettünk olvasóinknak. 

Ebből az akaratból született meg a 'Napi 5 perc sportfogadás' címet viselő cikksorozatunk, amelynek keretén belül arra tettünk vállalást, hogy lépésről lépésre bemutatjuk a sportfogadás világát. 

Lemaradtál a cikkekről? Esetleg újra elolvasnál egy-egy érdekes témát?  Leckéinket megtaláljátok Sportfogadás oldalunkon vagy kattints ide! 

Oktatóanyagunkat teljesen az alapoktól kezdtük, hiszen az ismétlés a tudás anyja, másrészt pedig azon olvasóinkat is ki szerettük volna szolgálni, akik még nem, vagy csak felszínes ismeretekkel rendelkeznek a sportfogadás témaköréről. 

Cikksorozatunkat is ennek szellemében építettük fel, könnyen fogyasztható, rövid leckéink segítségével az alapfogalmak elsajátítását követően fokozatosan merültünk bele a sportfogadás mélységeibe. 

33 fejezettel és több, mint 55 ezer karakterrel a hátunk mögött, elmondhatjuk, hogy Magyarországon egyedinek számító ingyenes leckesorozatot sikerült létrehozunk.

A sorozatunk ugyanakkor múlt pénteken a végéhez ért. Nyilván maradtak még témakörök, amelyek befértek volna ebbe a sorozatba, de úgy véljük, hogy azon olvasóink, akik végigkövették a leckéket és szorgalmasan el is olvasták azokat, olyan tudásra tehettek szert, amely kézzel fogható segítséget nyújt a fogadóirodák elleni harchoz. Természetesen, ahogy eddig is, úgy a jövőben is olvashattok majd a sportfogadás világáról szóló oktatóanyagokat  a Hathármon! 

Mint ahogy az is természetes, hogy a munkánk megítélése nem a mi, hanem az olvasóink feladata. Őszintén reméljük és bízunk benne, hogy leckéinknek köszönhetően sokatoknak tudtunk segítséget nyújtani, hogy jobb fogadóvá válhassatok. 

Azt is szeretnénk leszögezni, hogy leckesorozatunk végével is nyitva állnak az ajtóink, ha bármi kérdésetek van, esetleg segítségre van szükségetek, írjatok az info@hatharom.com email címre, vagy keressétek szerkesztőinket a Discord-szerverünkön! 

További jó olvasgatást és tippelést kívánunk mindenkinek! 


>>> Ha teheted, támogasd munkánkat, hogy a jövőben is segítségetekre lehessünk <<<

Donation