Logibet

Már csak néhány órád maradt, hogy féláron kapd meg a nyerő tippeket!

  • Logibet

Már csak néhány órád van, hogy féláron fizess elő akár 6 hónapra a Logibetre.

Íme a Logibet kedvezménye!
Április 19-e és május 18-a között a Logibet minden csomagja féláron érhető el. Így tehát akár egy 6 hónapos PRO-csomagot is 50%-os kedvezménnyel válthatsz meg. Az akció érvényesítéséhez írj egy e-mailt az info@logibet.com címre, hogy beállítsuk a kedvezményes árat.
Emellett akinek az előfizetése a fenti időpontok között megújul a Logibeten, annak visszaadjuk az előfizetés értékének 50%-át. Ehhez jelentkezz az info@logibet.com címmel a felhasználóneved és a tranzakciós azonosítód megadásával. A határidő ebben az esetben május 20.

Már csak néhány óráig tarthatsz igényt a kedvezményes árú előfizetésre a Logibeten, de hétfőn még biztosan féláron fizethetsz elő akár a következő hat hónapra is. A teljesség igénye nélkül, a Bundesliga hétvégén elindult, de egy hónapon belül több topbajnokság is újrakezdődik, így az NB I-es tippek és a topligák ötletei mellett várhatóak ajánlások kisebb bajnokságokból, az olyan sportágakról nem is beszélve, mint a darts, a tenisz, a kézilabda és minden más.

A sportágak visszatérésének legjobb jele egyébként a tippmesterek felébredése, így például kecsege55x vagy Tomihmv már aktivizálta is magát, de a legnépszerűbb tipstereink, Griezmann és Karlsson tippjei nélkül sem kell már sokáig kihúzniuk a követőknek.

Csatlakozz a nyerők táborához most!

Sőt, mint azt már vasárnap megpedzegettük, a küszöbön áll egy igazi bombaigazolás bejelentése, akinek hamarosan elrajtol a sportága, így egy újdonsült masterrel gazdagodik a tippmesteri tábor.

Mi történt a tippmesterekkel a koronavírusos időszakban?

Egyrészt az elmúlt két hónapban gyakorlatilag állandó promóciónk volt, hogy féláron adtuk a tippeket az előfizetőknek. Noha bőségesen voltak aktív tippek akár a Logibeten, akár a Discord élő tippadó részlegén, úgy éreztük, így korrekt az előfizetőkkel szemben.

Viszont profitból aligha volt hiány, köszönhetően elsősorban az e-sportos ötleteknek és a folyamatosan zajló dartsviadaloknak. A vírusos időszak nyertes tippmestere nem is kérdés, MoneyMaker teljesítménye minden szinten szenzációs volt.

MoneyMaker március eleje óta folyamatosan publikálta a tippeket, méghozzá rendkívül eredményesen. A tippmester az elmúlt két és fél hónapban több, mint 100 egység profitot szedett össze, amely körülbelül 15%-os ROI-nak felel meg.

MoneyMaker mellett a másik dartsguru, varin is parádézik immáron második hónapja. Azt már megszokhattuk, hogy a Logibet éllovas tippmestere rengeteg ötlettel dolgozik, de közel három hét után már 300 tippnél jár a hónapban, a profit pedig azok számára is kiugró lehet, akik csak csipegetni tudtak ebből a tippmennyiségből. A master tippmester ugyanis +178 egységnél jár májusban, ami szintén felülről súrolja a 16% ROI-t.

Nem érdemes tehát már sokáig várni, hétfőn még előfizethettek féláron bármilyen csomagra, ám holnaptól már nem él a kedvezmény, így aki lemarad, kimarad!

Ha te is szeretnél akciósan előfizetni a profi tippmesterekt összegyűjtő oldalra és feliratkozni bárkire egyetlen, nagyon olcsó előfizetés áráért, várjuk e-mailedet az info@logibet.com címre!

 

>>> Csatlakozom a nyerők táborához, kipróbálom a Logibetet! <<<