Német foci

Tényleg meglepetéscsapat nyeri a Bundesliga 2-t?!

  • gb1
megosztom

Már a szezon korai szakaszában kiszúrtuk magunknak a Bielefeldet, amely a nagy öregeket lehagyva masírozik az élen.

A Bundesliga árnyékában a német másodosztályban is újra pályán lesznek a csapatok és természetesen ezzel az alulértékelt bajnoksággal is érdemes foglalkozni. Olyan nagy múltú együttesek küzdenek itt a pontokért, mint a Hamburg, Nürnberg vagy a Stuttgart, mégis úgy tűnik, hogy egy underdog, a 115 éves fennállása során a ligát mindössze egy alkalommal megnyerő Arminia Bielefeld futhat be elsőnek.

Tudtad? A Bundesliga 2 játékosainak összértéke 368 millió euró, míg a magyar élvonal spílereié 96 millió euró!

Ez persze nem csoda, hiszen a tabellát hatpontos előnnyel vezeti az Arminia, továbbá övék a liga leggólerősebb támadója, a 32 éves Fabian Klos, aki élete egyik legjobb szezonját futva már 16-nál jár. A trendeket böngészve is szépen kirajzolódik a Bielefeld-dominancia - az elmúlt 15 körben a csapat csak egyszer kapott ki, míg a Stuttgart és a Hamburg négy-négy zakót jegyzett. Lássuk hát a jelenlegi állást és a bajnoki címre esélyesek sorsolását.
 

DSC Arminia Bielefeld (1. hely, 51 pont)

Sorsolás: VfL Osnabrück (H), Hamburger SV (A), Dynamo Dresden (H), Holstein Kiel (A), 1. FC Nürnberg (H), SV Sandhausen (A), SV Darmstadt 98 (H), Karlsruher SC (A), 1. FC Heidenheim (A)

VfB Stuttgart (2. hely, 45 pont)

Sorsolás: SV Wehen Wiesbaden (A), Holstein Kiel (A), Hamburger SV (H), Dynamo Dresden (A), VfL Osnabrück (H), Karlsruher SC (A), SV Sandhausen (H), 1. FC Nürnberg (A), SV Darmstadt 98 (H)

Hamburger SV (3. hely, 44 pont)

Sorsolás: SpVgg Greuther Fürth (A), Arminia Bielefeld (H), VfB Stuttgart (A), SV Wehen Wiesbaden (H), Holstein Kiel (H), Dynamo Dresden (A), VfL Osnabrück (H), 1. FC Heidenheim (A), SV Sandhausen (H)

1. FC Heidenheim (4. hely, 41 pont)

Sorsolás: VfL Bochum (A), SV Wehen Wiesbaden (H), FC St. Pauli (A), FC Erzgebirge Aue (H), Hannover 96 (A), Jahn Regensburg (H), SpVgg Greuther Fürth (A), Hamburger SV (H), Arminia Bielefeld (A)

H - home/hazai, A - away/idegenbeli

299041

Azt tehát kijelenthetjük, hogy a szünet egyértelműen az üldözőknek jött jól és ezért az irodák kicsit emeltek is a Bielefeld végső győzelmének szorzóján. Láthatjuk továbbá, hogy az élbolyban a Hamburg sorsolása a legnehezebb, amely ha pontot/pontokat csen a Stuttgarttól, akkor lehet, hogy meg is nyeri a bajnokságot az Arminiának.

   oddsai alapján továbbra sem kérdés, hogy ki emelheti magasba majd a serleget a 34. kört követően. Olvasóink kedvenc irodája szerint egyedül Mario Gómez és társai nehezíthetik meg igazán a Bielefeld dolgát, de nem sok jót vetít előre, hogy a szünet előtti egymás ellenin otthon sem sikerült legyűrniük a közvetlen riválist.

Szerinted beérik az üldözők a Bielefeldet?

 

 

 

 

{"headTitle":"Ki nyeri a Bundesliga 2-t?","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-05-16 13:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Arminia Bielefeld","odds":"1.61","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"VfB Stuttgart","odds":"3.75","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Hamburg","odds":"5.50","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Heidenheim","odds":"34.00","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Greuther Fürth","odds":"251","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}

>>>REGISZTRÁLOK A BET365-RE A H3WIN BÓNUSZKÓDDAL ÉS KÉREM A MAX 15.000 HUF FOGADÁSI KREDITET!<<<

megosztom