Bulvár

Válásra fogadni vajon etikus? Kit érdekel...

megosztom

Kim és Kanye kapcsolata lehet, hogy a koronavírus áldozata lesz, ezzel pedig szépen kaszálhatunk.

A COIVD-19-nek köszönhetően átrendeződtek a mindennapjaink - a home office és a távoktatás miatt az otthon már nemcsak otthon, hanem iroda és tanterem is egyben. A napirend teljes felborulása, az élettér leszűkülése sokaknál feszültséget szül, ami igazi párkapcsolat gyilkos lehet. A hosszú távú összezártság káros hatásait a saját bőrünkön is érzékelhetjük, de ez alól a hírességek sem jelentenek kivételt.

Fotó: The Sun

Mi mást tehetnénk, mint próbáljunk hasznot húzni ebből a helyzetből! Fogadásunk alanya nem más, mint a világ talán leghíresebb sztárpárja, Kim Kardashian és Kanye West. A bulvárlapok napok óta attól hangosak, hogy az énekes és valóságshow-celeb felesége annyira egymás agyára mentek, hogy már szinte nem is beszélnek és hatalmas házuk két végében laknak jelenleg. A pár közeli források alapján a fő probléma az, hogy Kanye nem veszi ki részét eléggé a gyereknevelésből és az azzal járó felelősségből, emiatt pedig végleg megromolhatott viszonyuk.

A    -nek persze több sem kellett, máris megnyitotta a vonatkozó piacot, ahol majdnem 6-szoros pénz fizetnek arra, ha a sztárpár még idén elválna. Nem vagyunk nagy bulvár szakértők, de ez egész jutányosnak tűnik a friss hírek hallatán.

West neve mellesleg egy másik 'válási piacon' is fellelhető - amennyiben az énekes és az Adidas között hivatalosan megszűnne 2020-ban az együttműködés, 11-szeres szorzón fialhatna pénzünk az őrült fogadásairól híres partnerirodánknál.

{"headTitle":"22bet 'Speciális Fogadások'","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-06-01 00:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Kanye West és Kim Kardashian elválnak 2020.12.31. előtt","odds":"5.8","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"},{"eventTitle":"Kanye West és az Adidas megszüntetik az együttműködésüket 2020.12.31-ig","odds":"11.00","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"}]}

>>>REGISZTRÁLOK A 22BET-RE ÉS KÉREM A 35 000 HUF ÜDVÖZLŐ BÓNUSZT<<<


megosztom