Sportfogadás

Akár 70% pluszpénz a Bundesligával? Mutatjuk!

megosztom

A topligák közül elsőként folytatódó német élvonallal könnyen extra profithoz juthatsz, ha partnerirodánknál fogadsz.

Minden korábbinál nagyobb figyelem övezi a Bundesliga újraindítását, amely Karl-Heinz Rummenigge - a Bayern Münchent működtető gazdasági társaság vezetője - szerint rekordnézettséget is hozhat. "A nagy ligák közül először a Bundesligában indul újra a játék. És mivel a földkerekségen ez lesz az egyetlen bajnokság, amelyet a tv-ben követni lehet, világszerte milliárdos lehet a nézettség" - mondta a Sport Bildnek a sportvezető, és hát kíváncsian várjuk a jövő heti adatokat.

Indul a BuLi!

Két részes sorozatunkban - ezeket itt és itt éred el - már áttekintettük a legfontosabb tudnivalókat, amelyek a ligára való fogadást segíthetik, most pedig egy kiemelkedő ajánlatra szeretnénk felhívni a figyelmeteket. Partnerirodánknál, a    -nél az 'labdarúgás gyűjtőbónusz' keretében extra profitra tehettek szert, amennyiben kombiban fogadtok a Bundesligára.
 

Így működik:
 

  • Tegyél egy 3 vagy több választásból álló mérkőzés előtti gyűjtő fogadást a hagyományos Játékidő eredménye, Mindkét csapat szerez gólt vagy Eredmény/Mindkét csapat szerez gólt piacokon 
     
  • Amennyiben a fogadásod sikeres, 5-70% bónuszt adnak hozzá a nyereményeidhez. A bónusz értéke a választások számától függ.
     
  • A bónuszt készpénzként fizetik ki, amelyet a kivehető egyenlegeden írnak jóvá.
     
  • A fogadási kreditekkel leadott fogadások nem érvényesek erre az ajánlatra.

>>>REGISZTRÁLOK A BET365-RE A H3WIN BÓNUSZKÓDDAL ÉS KÉREM A MAX 15.000 HUF FOGADÁSI KREDITET!<<<


Ezzel a remek lehetőséggel már a Sportfogadó-suli rovatunkban is foglalkoztunk - a további részletekért kattints az alábbi linkre, vagy látogass el a    fogadási hírek felületén az 'akciók' szekcióra. Ne feledd, hogy ez a lehetőség a hamarosan folytatódó sorozatok közül nem csak a Bundesligára, hanem például a Magyar Kupára és az NB I-re is vonatkozik.

megosztom