Logibet

Brutális plusz eddig a "karanténdarts" a Logibeten - őket kövesd a profitért

  • Logibet

Élőben és mérkőzések előtti tippekkel is gyönyörűen hasít két dartsszaki tippmesterünk.

Kattints és csatlakozz a nyerők táborához!

Nem akármilyen izgalmasan telnek ezek a hetek a sportfogadók számára, hiszen akik megtalálták, milyen eseményekkel is lehet nyerni, azok igencsak masszívan tudnak plusszolni akár e-sportból, akár dartsból. Utóbbi sportág kuriózuma, hogy napi 20-30 mérkőzést is játszanak a különböző tornákon, így bőségesen tudunk akár élőben, akár pedig mérkőzések előtti tippekkel nyerni.

Általános tapasztalat ráadásul, hogy nem mindegyik fogadóiroda követi le igazán jól az eseményeket és mivel itt rendkívül fontos tényező az aktuális forma, a profi tipsterek könnyedén megtalálják a hatalmas értékkel bíró tippeket.

Márpedig akár a két dartsgurunk - MoneyMaker és varin - mérkőzés előtti, akár az élő tippjeit vizsgáljuk, láthatjuk, hogy a Logibeten bizony nagyon megéri követni a dartstippeket, mert nem akármilyen hatékonysággal ütik a fogadóirodákat a master tippmesterek.

A ranglistát vezető varin a pre-match, vagyis a mérkőzés előtti tippjeivel hódít nagyon (főleg az ilyen brutális oddsoknak köszönhetően), míg MoneyMaker főleg az élő tippjeivel tud kaszálni, no persze a pre tippjei is eddig szép ROI-t hoztak össze - íme egy remek példa.

A tippmesterek statisztikái dartsból április eleje óta
Tippmester Tippek száma Profit ROI
varin (pre) 111 +52.47 13.42%
MoneyMaker (pre+élő)* 155 +80,87 14.50%
MoneyMaker statisztikáiban néhány E-sport tipp is szerepel

 

Mit jelent a 13-14%-os ROI és a +133 egység profit?

Ezek a számok azt jelentik, hogy a tippmesterek a befektetésükhöz képest mekkora profiot tudtak realizálni. Már egy 100-150 tippes mintán is a 10% feletti ROI kimagaslóan jó eredménynek számít.

A két tipster által begyűjtött 133 egység profit pedig azt jelenti, hogy ha minden tippet csak 2 ezer forint/egységgel játszottál meg, akkor másfél hónap alatt 266 ezer forint pluszt tudtál bezsebelni.

A számok tehát önmagukért beszélnek, a Logibet két dartsguruja immáron második hónapja igencsak eredményesen hozza a profitot a sportágból, kihasználva ezzel a fogadóirodák olykor hibás szorzóit.


Hogyan kaphatom meg én is a dartstippeket?

 

A Logibeten egyetlen előfizetéssel jogosulttá válhatsz mindkét tippmester tippjeit megtekinteni. A csomagok leírásáról és az előfizetés menetéről itt találsz bővebb leírást, míg ha szeretnéd kihasználni egyedi, már csak néhány napig elérhető árkedvezményünket, akkor alábbi cikkünk neked szól!!